Sairasloma on lusittu ja palattu työelämään. Ei tässä vieläkään olla huippukunnossa, sillä yskin keuhkot lähes pihalle muutaman minuutin välein, mutta kyllä se tästä... =)

Lupailin jo saikun aikana tuoda näytille SAY-paketin ja tässä se nyt on...

1407316.jpg

Paketista löytyi taas ihania tarroja, ääriviivatarroja, askartelupaprua, 3D-kortti sekä tarratyynyjä. Kiitos SAYlleni, jota en ole vieläkään onnistunut arvaamaan... mutta kohtahan tuo paljastuu kun kierros loppuu... =)

Talviloman ja saikun aikana tuli tehtyä käsitöitäkin jonkin verran ja sain viimein uusimman huivin valmiiksi.

1407311.jpg

Kuvasta ei saa selville, että kyseessä on suora huivi, muutaman metrin pituinen. Lankana käytin Mohair luxia ja vaikka kuvasta ei näy, niin langassa oli mustaa, tummanvihreää, tummansinistä ja tummanlilaa. Siitä tuli todella kevyt, mutta silti mukavan lämmin =) Nyt aloitin Novitan Kolibri-langoista tekeen kolmiohuivia ihanissa kevään väreissä... toivon mukaan saan sen virkattua hyvissä ajoin... =) Uusimmassa Novita-lehdessä oli muutenkin aivan ihania huivi-ohjeita ja ainakin kolmet ohjeet tulee käyttöön kunhan saan haettua langat niihin. Etenkin ne huovutetut huivit oli aivan ihania, joten sellainen on saatava itselleni.

Muuten loma tuli vietettyä joko flunssan kourissa sohvalla tai shoppaillen. Tuli käytyä Ylivieskassa ja Vaasassa tuhlaamassa, ja ihan mukavasti löytykin tavaraa. Nyt saakin shoppailut riittää jonkin aikaa... niin paitsi lankaa on vielä ostettava =D