Mun arvaus eiliseltä meni ihan oikeaan... yhden hyvän päivän jälkeen tulee aina pudotus takaisin maanpinnalle...

Eilen kun tulin töistä kotiin niin ehdin jo iloita kun puku oli päällä eikä Rompula ollut raapinut niskaa. Eteisessä oli kuitenkin lätäköitä, joiden aattelin olevan protestipissoja. No, mentiin ulos ja neiti sitten tyhjensi rakon ja jatkoi sen jälkeen kyykkäilyä kymmeniä kertoja, vaikka mitään ei tullut enää. Sitten se oksensi kahdesti ulos ja tärisi. Jouduin pakottamaan sen sisälle, koska se olisi jatkanut sitä turhaa kyykkäilyä loputtomiin.

Sisällä se tärisi aivan hulluna ja kiedoin sen useaan peittoon ja laitoin kaikki patterit täysille. Tärinä loppuikin ja kämpässä oli kuin saunassa... Illalla houkuttelin sitä syömään ja se söikin jonkun verran kun syötin sitä lusikalla, mutta noin 20 minuuttia myöhemmin kaikki tuli ulos kun neiti oksensi vedestä lähtien kaiken minkä oli laittanut sisäänsä.

Loppuillan se oli rauhallinen, mutta yhden jälkeen yöllä alkoi jälleen oksentaminen. Nyt ei tosin tullut ulos kuin vaahtoa. Oksentelu jatkui koko yön ja klo 03-04 välillä Rompula tärisi niin, että hampaat kalisivat yhteen. Makkarissa oli todella lämmin ja sillä oli pari peittoakin päällä, joten tärinä johtui kivusta. Neiti katsoikin mua apua anovalla katseella, enkä mä voinnu tehdä yhtään mitään muuta kuin maata neiti kainalossa...

Aamulla Rompulalle ei tietenkään kelvannut puuro, mutta hunajavettä se sentään joi. Nämä kaikki taitavat liittyä nyt tuohon lääkkeen sivuvaikutuksiin. Soitin jo eilen lekurillemme, joka myös epäili, että siitä on kyse. Sivuvaikutuksina kun on mm. oksentelu, pahoinvointi, ripuli, mahavaivat, hoipertelu, anoreksia, addison, tärinä, vilu, nivelongelmat, ataksia, lisääntynyt syljeneritys, turvotus, lihasvapina, ihomuutokset sekä harvinaisissa tapauksissa äkkikuolema.

Nyt mennään sitten päivä kerrallaan ja katsotaan jos sivuvaikutukset menisivät ohitse mahdollisimman nopeaa. Kauanhan koira ei selviydy pelkällä vedellä, joten jollain tapaa mun on saatava sille ravintoa, joka toivon mukaan pysyisi sisällä. En tosin tiedä kuinka kauan pystyn itse katsomaan tällaista kärsimystä...