Saatiin sitten lekurilta pahoinvointiin lääkettä, joka auttoi. Rompulalla oli ruokahalua ja ruoka pysyi sisällä. Tänä aamuna tosin sitten taas tuli kaikki ylös...

Tänään on käyty lekurilla ottamassa verikokeet ja huomenna saadaan kuulla onko vetorylistä mitään apua. Katsotaan sitten miten jatketaan. Nyt täytyy vaan toivoa, että vetoryl tosiaan auttaa, ettei turhan takia olla kärsitty. Pahoinvoinnin pitäisi mennä melko pian ohi, mutta onneks mulla on vielä niitä pahoinvointilääkkeitä, jotta saadaan ruoka pysymään sisällä.

Muuten Rompula on ollut pirteä. Se jahtasi ulkona Xenaakin yhtenä päivänä, mitä se ei ole tehnyt varmaan puoleen vuoteen. Ja iltaisin se leikkii Arskan kanssa, niin että tammer tömisee. Lisäksi juominen on hieman vähentynyt ja turvotus on poissa. Siihen nähden lääke siis ainakin tuntuu vaikuttavan, kunhan pääsemme tuosta pahoinvoinnista eroon.

Olin koirahierontakoulutuksessa viikonloppuna, jolloin Rompula oppi, että suojankin läpi voi raapia niskaa. Suoja sentään jonkin verran auttoi, mutta verta tuli taas niskasta. Tänään on ostettu sitten tarralliset tossut takajalkoihin, josko ne auttaisivat.

Itse olen ihan jumissa koulutuksen jälkeen. Mulla oli sunnuntaina asiakkaina bullmastiffipoika Hessu sekä tanskandogit Neve ja Atte. Sen verran isoja koiria ettei niitä voinut pienelle hoitopöydälle nostaa, joten jouduin hieroman lattialla. Doggien kanssa joutui olemaan polvillaan ja kyyryssä eteenpäin, joten selkä ja pakarat sai kunnon jumppaa. Ihan pisti naurattamaan, että itse olisi tarvinnut hierontaa asiakkaiden jälkeen =) Pitää katsoa seuraavaksi asiakkaaksi joku pienirotuinen koira... mut on tilattu kiinanharjakoiraa hieroon, joten jos sen tosiaan hoitaisi seuraavaksi =)