Ensinnäkin niin, oli pakko vaihtaa sivupohjaa kun vanhasta häipy Rompulan kuva. Jouduin nyt tyytymään tällaiseen todella surkeaan pohjaan, ainakin siihen mennessä kunnes saan jonkun tekemään mulle uuden, hienomman pohjan. Tämän blondin aivonystyröillä kun ei sivupohjia tehdä... =)

Nyt alkaa Rompulan osalta näkyä jo hieman valoa tunnelin päässä. Neiti on vähentänyt juomistaan ja turvotus on laskenut. Lauantai-iltana neiti jopa leikki Arskan kanssa, mitä se ei ole tehnyt pariin kuukauteen. Joten toivotaan nyt, että nuo lääkkeet siis auttavat! Seuraava verikokeen otto onkin sitten ensi viikon maanantaina ja tulokset siitä saadaan seuraavana päivänä, joten silloin tiedetään auttaako lääkkeet ja annetaanko niitä nyt tarpeeksi.

Tänään tosin on eka päivä kolmeen viikkoon kun Rompula jäi yksin Arskan kanssa kotiin kun mä lähdin töihin. Pelkään aivan mielettömästi, että se päivän aikana raapii nyt taas sen niskansa verille ja kolmen viikon "niskalepo" on taakse jäänyttä elämää... Toivotaan parasta, mutta pessimistinä uskon taas pahinta...