Muutama tunti töitä jäljellä ja sitten alkaa ihana talviloma =) Tietää ainakin mitä huomenna saa tehdä, sillä lumityöt ovat pihalla ihan rästissä... Öinen tuuli on vielä riepoitellut lunta pitkin pihaa, joten mä pääsen paiskimaan hommia oikein urakalla... mun etuterassia ei edes näy lumivallien takaa!!! Eli hommia riittää...

Käytiin eilen illalla sitten Arskan kanssa lekurissa. Lekuri totesi pyöräyteltyään luomia ylösalaisin, että alaluomissa on rakkulat, jotka ovat aiheuttaneet tulehduksen. Diagnoosilla oli ihan neljäsanainen pitkä nimi, mutta ei jäänyt mieleen... Neiti sai sitten kortisonitippoja lääkkeeksi, joita on annettava neljästi päivässä, mutta jollei näy parannusta maanantai-aamuun mennessä, niin on soitettava lekurille ja sitte päästään heti klinikalle, jossa lekuri penslaa ne rakkulat nukutuksessa... Toivotaan siis, että tipat nyt auttaisivat.

Arska on ihan surkean oloinen. Lääkkeen sivuvaikutuksena näytti olevan lievä kipu ja ärtymys, joten sekin aiheuttaa vielä surkeampaa oloa =( Käytiin lekurilla samalla myös puntarilla, ja Arskan laihdutus on nyt saavuttanut tavoitteensa. Lokakuun jälkeen kiloja on tippunut kolme, ja neidin missimitat on nyt 40,3 kiloa. Tähän on hyvä jäädä, muuten neiti muuttuu ihan näkymättömäksi =)