Kävin eilen sitten Vaasan kv-näyttelyssä kääntymässä ja ihastelemassa koiruuksia sekä kannustamassa hieronta-asiakkaitani sekä moikkaamassa tuttuja. Oli aivan loistava päivä, kiitokset siitä kaikille, joiden kanssa juttua riitti!! ;)

Ensin piti tanssahdella afgaanikehän ääressä, jossa Peku näytti jälleen kerran parhaimmat puolensa. Peku oli päivän ROP ja myöhemmin vielä RYP3. Onnittelut vielä tätäkin kautta hienolle pojalle omistajineen!

Seuraavaksi piti kuvata ystäväämme Tagea, joka valloitti junnukehässä maailmaa :) Pisti ihan hikeä pukkaamaan, ku tuomari piti röökitauon juuri ennen kehän alkamista, sillä samaan aikaan alkoi bullmastiffikehäkin. Ravasin sitten kahden kehän välissä, jotka ei olleet edes vierekkäin vaan kaukana toisistaan, jotta saisin edes jotain kuvia. Ehdin Tagesta kuitenkin kuvia ottaa, ja kuulin myöhemmin, että Tage oli ollut VSP. Onnea myös Tagelle ja omistajalle tätäkin kautta!

Bullmastiffikehässä oli sitten hieman vaikea kuvata, kun tuomarinpöytä oli edessä. En sitten viitsinyt makoilla sen alla, joten kuvat ovat mitä ovat. ROPiksi valittiin Bullmeredith Mr Potato Head eli Pottu, joka samalla valioitui! Onnittelut vielä tätäkin kautta :)

VSP oli Lisbethin Sweet Dream, ja myös heille onnittelut vielä tätä kautta!

Ja ROP ja VSP vielä yhteiskuvassa...

Tuli paljon muitakin rotuja seurailtua ja ihasteltua, mutta lopulta päästiin sitten lähtemään hallilta. Kierros Plantagen ja ruokapaikan kautta tehtiin kuitenkin ensin ennen kuin lähdettiin kotia.

Arskallekin toin tuliaisia... Vaikka neiti onkin mamman mielestä kaikkein kaunein, niin tuomareita neiti ei miellytä koonsa puolesta. Joten ruusukkeita ei hirveästi ole neiti saanut, ja kuitenkin Ronjan ruusukkeita on meillä paljon esillä... Joten pakkohan Arskalle oli tuoda tuliaisina oma ruusuke...

Arska tosin oli sitä mieltä, että mieluiten tuliaisena olisi vastaanotettu jotain syötävää... ;D