Tuli taas eilen illalla oltua naapurikaupungin iltatorilla. Ilma oli mitä parhain, joten sekä myyjiä että ostajia oli tori täynnä. Taisi olla kaikkien aikojen ennätys, sillä välillä ihmiset eivät päässeet edes kävelemään eteenpäin tungoksessa ja myyjille etsittiin tiloja jopa kadulta!

Kaikilla tuntui silti olevan hauskaa, ja kauppa kävi. Mekin oltiin äitin kanssa myymässä tuotoksiamme. Mulla oli mukana kaikki talven aikana tehdyt kortit, ja rippi- sekä hääkortit vietiin melkeen käsistä! Pitää siis tehdä hieman lisää ensi kertaan...

Äitin käsinmaalatut puutuotteet tekivät myös kauppansa, ja tuotteita ostettiin jopa Kanadaan :)

Eli meillä oli hyvin myyntipainotteinen ilta, mutta hyvä niin :) Mäkin olisin päässyt plussan puolelle reilusti, jollen olisi käynyt ostoksilla Heinikan myyntipisteellä... Tosin todettiin äitin kanssa, että Heiniltä ostettuja askartelukamoja ei lasketa, sillä ilman niitähän en voisi tehdä kortteja, joita myydä! ;)

Löysin mä kuitenkin muutakin iltatorilta kuin Heinin myyntipisteen. Taas lähti mukaan yhtä sun toista, ja kaikkein iloisin olin tästä löydöksestä...

Nämä metalliset "ämpärit" oli niin kauniit, että ne oli pakko ostaa. Kuva valehtelee sen verran, että ovat isommat kuin miltä näyttää, ovat parin litran suuruiset. En vielä tiedä mihin niitä käyttäisin, mutta eiköhän ne johonkin askartelunurkkaukseen tule. Jollei muuta niin koristamaan tilaa :)

Tänään olen sitten tosin saanut kärsiä eilisestä ilonpidosta... Haava ei tykännyt lainkaan kaikesta seisomisesta, kävelemisestä ja tavaroiden raahaamisesta. Olin koko yön ihan sikakipeä ja särkylääkkeitä on saanut popsia. Tänään on haavan lisäksi selkä niin kipeä, etten pääse kunnolla kävelemään... Nyt on siis pakko ottaa loppuviikko rauhallisesti, jotta jaksan maanantaina töihin kun saikku loppuu. Sitten pitäisi ahkeroida töissä nelisen viikkoa, jonka jälkeen alkaa kesäloma :)