Nyt alkaa jo olla sellaisessa kunnossa, että uskaltaa välillä suunnitella tulevaa kesääkin. Vielä tulee tosin "ihanat" kivut, jos liian painavia tavaroita nostelee, mutta voimat ovat alkaneet palautua niin, että ehkä musta vielä ihminen tulee :)

Viikonloppuna otin ja pesin nuo pitkäkarvaiset kissani... Siinä oli sen verran hommia, että piti äiti pyytää lisäkäsiksi mukaan. Ja silti Tofu-herra päätti kesken pesun, että nyt saa riittää ja lähti kiipeämään mua pitkin kattoa kohden. Mussa on nyt ihanat jäljet herran kynsistä :( Mutta tuli kissat pestyä, ja niilläkin oli jotain tekemistä kun piti nuolla karvat takaisin kuosiin...

Arska oli tarkoitus pestä seuraavana päivänä, mutta jätin sen sitten väliin, kun neidille tuli furunkuloosi varpaitten väliin. Neidillä oli sama vaiva jo kerran talvella, ja hoidin sen silloinkin homeopaattisilla pois. Omaa tyhmyyttäni annoin silloin vain viikon kuurin kun rakeet autto heti, joten siksi se nyt uusiutui. Nyt siis neiti saa rakeita kaksi viikkoa, niin ei pitäisi enää vaivata. Kahdessa päivässä nuo rakeet kuivattavat vaivan pois. Eipähän tarvitse joka kerta antibiootteja hankkia, kun homeopaattiset auttavat näin loistavasti!

Eilen illalla otin taas kameran käteen piiitkän tauon jälkeen ja yritin neitiä kuvata ilta-auringossa, mutta hyttysiä oli niin mielettömästi ettei ulkona pystynyt olemaan. Muutaman otoksen sain kuitenkin mamman kauniista rakkaasta...

Tässä saikulla on nyt tullut mietittyä mitä kaikkea voisi sitten kesän aikana touhuta. Ainakin pari konserttia on ohjelmassa, sillä Mustakari in Memories -tapahtumassa heinäkuun ekoina päivinä on sen verran hyvät bändit, että sinne on mentävä. Torstai-iltana paikalla on Suurlähettiläät, perjantai-iltana Lauri Tähkä ja lauantaina Dingo ja Ressu. Tuonne on siis ehdottomasti päästävä!! Vielä kun löytäisi jonkun seuraksi... :)

Kuukautta myöhemmin olisi sitten vuorossa Kokkola Rock, koska siellä on Eppu Normaali, Yö, Raptori ja Klamydia. Niin ja liputhan mulla on jo U2:sen keikalla, joten musiikkia olisi luvasa kesän aikana. Todennäköisesti luvassa on myös oopperaa ja muutama kesäteatterinäytös. Eiköhän siinä olisi jo ihan tarpeeksi tekemistä ja näkemistä :)