Harvemmin tulee tänne taas kirjoiteltua, kun ei oikein mitään tapahdukaan. Mulla on töitä vielä kaksi viikkoa ennen kesäloman alkua, ja nyt on menny viikonloputkin töissä :( Kesäaikaan on niin paljon tapahtumia viikonloppuisin, joten se teettää entistä enemmän hommia... Mutta onneksi kohta saa nauttia vapaasta :)

Kummipojalla oli synttärit perjantaina ja hälle ahersin useamman tunnin ajan hieman erikoisempaa korttia. Kortin koko on taitettu A4:nen, joten se on isompi kuin mitä yleensä teen... Mutta olen siihen ihan tyytyväinen, ja uskon, että miellytti myös karjatilallisen poikaa ;)

Ja sisälle tuli vielä tällainen väkerrys...

Arskan kanssa ollaan vähäiset vapaani nautittu vaan pihalla ollen. Eilen tuli nurmikko leikattua +29 asteen helteessä, ja oli hieman hikistä hommaa! Mutta tulipahan tehtyä... Eipähän tartte viikkoon taas leikata... (ja voi että mä inhoon nurmikon leikkaamista...).

Arska on nauttinu auringosta, hajuista ja ihmetelly taas niin lehmien kuin lintujenkin menoa...

Ja neiti kuuli jostain, että Gene Simmons etsisi uusia jäseniä Kissiin, ja alkoi heti harjoitella paikkaa varten... Musiikillinen tausta on Arskalla vähän niin ja näin, mutta muut Kissin vaatimat hommat Arska kyllä osaa... ;D