Loma alkaa kohta olla lusittu ja lauantaina on eka työkeikka, mutta onhan tässä tätä vapaata nyt ollutkin :)

Loma on sujunut lähestulkoon vaan pennun ja Arskan kanssa touhuten, noitten menoa on ollut hillittömän hauskaa katsella. Tytöt tulee loistavasti toimeen, ja Aikku venyttelee Arskan pinnaa ihan äärimmilleen. Vaikka Arska olisi ihan kypsä poskien ja huulten repimiseen, se hyvin harvoin ärähtää pennulle, siirtyy vaan sohvalle makoileen, jonne pirpana ei vielä pääse :)

Välillä meno äityy niin kovaksi, että joudun touhut lopettamaan, mutta silloinkin Aikku on se joka pitää kovinta vauhtia :)

Hyvin Arskasta huomaa, että se tykkää kovasti uudesta perheenjäsenestä. On heti hyvin huolissaan, jos pentu katoaa pihalla näkyvistä tai äitin Rocky-poika sattuisi haukkumaan Aikulle. Arskasta on löytynyt äidillisiäkin puolia...

Pirpana onkin sitten kova menijä ja huono nukkuja... Pisimpään ollaan aamulla nukuttu puoli yhdeksään, joten ei voi sanoa, että olisin nukkunut lomaani hukkaani. Tosin huonona aamuihmisenä tuo on ollut välillä hyvinki raskasta, mutta olen sitten vetänyt tirsat päivällä, samalla kun pentukin :) Töitten alku tosin helpottuu, kun ei ole ottanut tavaksi loman aikana nukkua puolta päivää! :D

Aikun kanssa ollaan käyty iltatorilla katselemassa ihmisiäkin ja yritetty jo opetella kaikkea mahdollista mitä eteen voi tulla. Fiksu tyttö se on, oppi muutamassa minuutissa komennot istu ja seiso, ja jaksaa näyttelyasennossa seistä jo melkoisen tovin :)

Huomenna mennään Aikun kanssa ekalla rokotukselle, ja sen jälkeen aloitetaanki pentukoulu. Pääsee pirpana tutustumaan vihdoin muihinkin koiriin. Se onkin sitten ihan toinen asia, miten tuo energizer-bunny jaksaa keskittyä pentukoulussa opetteluun eikä kaikkeen muuhun touhuamiseen :D

Mun ainoa pitempi lomareissu tulikin sitten tehtyä viikonloppuna kun kävin U2:n keikalla Helsingissä. Oli aivan mahtava show, jota ei varmaan koskaan unohda! Sää ei hellinyt, sillä ennen keikkaa alkoi sataa kaatamalla. Onneksi sade muuttui pieneksi tihkuksi itse keikan ajaksi. Vasta encoren aikana taivas repesi kunnolla. Ja kun käveltiin systerin kämpille, niin sitä sadetta tulikin oikein urakalla... Oltiin aivan läpimärkiä kun päästiin kämpille... Mutta eipä se tunnelmaa hirveästi latistanu :)

Otin keikalta ainakin sata kuvaa, tässä muutama niistä...

Nyt viikonloppuna onkin sitten huvilakauden päättäjäiset eli venetsialaiset. Saapi nähdä mitä pirpana sanoo pommittelusta... Onneksi täällä maalla ei hirveästi pommitella, mutta ainakin alkuilta tullaan viettämään vanhempieni luona kaupungissa, joten siellä voi pommeja pamahdella ihan kiitettävästi... No, onneksi Arska ei ole moksiskaan pommeista, joten eiköhän sen rauhallisuus tartu myös Aikkuun :)