Kesälomasta huolimatta en ole ehtinyt ja jaksanut kirjoitella tännekään pitkään aikaan... Suurin syy jaksamattomuuteen on tuossa uudessa perheenjäsenessä, joka osaa loistavasti pitää mut liikkeellä lähes vuorokauden ympäri :)

Eli tällainen neiti muutti meille viime keskiviikkona...

Saanen esitellä neiti Ainon eli tuttujen kesken Aikku :) Aikku on 9-viikkoinen ranskanbulldogginarttu, joka on pistänyt vajaassa viikossa meidän huushollin mukkelismakkelis :D

Aikku on hyvin fiksu tyttö ja oppii nopeaa kaikkea uutta. Pantaan ja hihnaan tutustuttiin viime viikolla ekaa kertaa, ja nyt jo mennään ku vanha konkari hihnassa. Tosin välillä meillä on erimielisyyksiä suunnasta, mutta hyvin jo sujuu :)

Arska otti tulokkaan ensin hieman epäilevästi vastaan... Ei tainnut olla ihan varma siitä, että mikä se on, mutta nopeasti neidit jo samassa kuvassa poseerasi... eka yhteiskuva otettiin muutaman minuutin tutustumisen jälkeen...

Ja Arska näyttää ihan jättiläiseltä Aikun rinnalla, vaikka onkin pieni bullmastiffi :D

Pitää kyllä kehua tuota Arskaa ihan urakalla. Neidillä on hermot suorastaan terästä, sillä se antaa Aikun roikkua ja purra itseään melkein miten vaan. Välillä kun oikein sattuu niin Arska huudahtaa, ja Aikku säikähtää siitä huudosta niin, että lopettaa kiusaamisen :) Ainakin hetkeksi! Leikkimiset on välillä niin rajuja, että joudun niitä rajoittamaan, kun Arska meinaa unohtaa, että leikkikaveri on tuollanen pieni pirpana, ei mikään monikymmen kiloinen bullmastiffi :) Mutta hienosti tytöt tulee toimeen!

Aikku on jo mestari olemaan auton kyydissäkin. Neiti istuu minuutin verran auton lähdettyä liikkeelle ja tuumii omiaan, ja alkaa sitten nukkumaan. Vielä tällä hetkellä Aikku kulkee kissojen kuljetusboksissa, joka on sille just sopivan kokonen :) Pitää kuitenkin piakkoin käydä ostamassa hieman isompi boksi, ettei kukaan kuvittele sen olevan kissa :)

Pirpanalla on kyllä luonnetta ihan omasta takaa vaikka kuinka paljon! On koko ajan pahanteossa, jos silmä välttää. Lattialistat on tietysti suurta herkkua. Laitoin niihin "maukkaisiin" kohtiin sitruunamehua, jolla olen aikaisemmin saanut bullmastiffinpennut luopumaan pureskelusta, mutta Aikun mielestä sitruuna toi listoihin vaan parempaa makua! :)

Yölläkään pirpana ei nuku koko yötä, vaan herättää mut joskus kahden ja neljän välillä leikkimään. Jollen touhua sen kanssa, alkaa kamala ulvonta :D No, muutaman tunnin leikki keskellä yötä saa mielen virkeäksi... Pitää vaan päästä tuosta eroon siihen mennessä kun aloitan työt... ei oikein jaksaisi leikkiä öisin ennen töihin menoa :)