Tämän syksyn ensimmäiset pakkasaamut on sitte tosiasia :( Olisin kyllä mieluusti pitänyt hieman lämpöisempiä ilmoja vielä, mutta ainahan tuo talvi tuntuu tulevan samoihin aikoihin...

Aikku oli hieman ihmeissään eilen aamulla kun pihalla oli niin kylmä, nurmikko ihan valkoinen ja terassi oli jäätävän liukas. Pikkuneiti totesikin heti, että tämä ilma ei ole hänelle mitenkään mieluisa. Pirpana ei halua olla sekunttiakaan liian kauan ulkona kun on kylmä :) Tänä aamuna jouduin kantamaan pirpanan ulos, kun se huomas, että taas on pakkasta! Pitänee vissiin laittaa heti aamulla takki tai villapusero Aikun päälle, jotta se tarkenee olla ulkona. Mitenkähän sen käy -30 talvipakkasilla?!

Eilen aamulla piti räpsiä muutamia kuviakin pihalta, kun aurinko niin ihanasti paistoi sumun läpi...

Xenakin liittyi kuvattavien ryhmään... :)

Noissa kuvissa näyttää ihan kivalta tuo ilma, mutta oli sormet ihan kohmeessa kun ilman hanskoja noita näpsin :( Eilen aamulla mittari näytti -4, tänään vaan -3, mutta silti tuntu kauhean kylmältä. Mä jo ajattelin olevani vanha, kunnes ystäväni S huomautti, että vilulla voi olla alkuperänsä karppauksessa. Nyt pitäs kuulemma käydä hakemassa ekologista kokoosrasvaa, ja nauttia sitä, niin saa lämpöä itseensä... Musta kokoosrasva kuulostaa nautittuna lähemminkin inhottavalta, mutta pakko kai se on testata :)

Ainakaan karppauksesta en luovu, sillä hyvällä mallilla ollaan menossa. Nyt kiloja on tippunut 13, mutta paljon on vielä edessäpäin. Mutta jatektaan vaan, kun kerran tuntuu auttavan eikä voi sanoa, että tällä laihiksella olisi nälkäkään kovin usein! :)

Tällä viikolla on taas kauhia kiirus koko ajan. Perjantaina on tarkoitus pitää rästivapaa ja lähteä kuluttamaan se Seinäjoen käsityömessuille. Siellä on taas mieletön määrä näytteilleasettajia ja paljon työnäytöksiä. Tänä vuonna uutuutena on skräppäys/askartelualue, jossa mm. Maiju ahertelee kukkapajassa. Musta tuntuu, että Seinäjoella vierähtää taas koko päivä ja kukkaro tyhjenee melko lailla ennen kuin päästään takaisin kotia... :D

Lauantaina olisi ohjelmassa kyläilyä ja pentukoulua. Sunnuntaina olisi Aikun eka mätsäri, ja illalla pitäisi mennä kannustamaan Jaro voittoon. Saas nyt nähdä ehdinkö joka paikkaan... Aikun mätsäri on must, kunhan pirpana ei vaan saa flunssaa näistä pakkaskeleistä. Ja olishan tuo futiskin hauskaa... pitää vaan laittaa kaikki vaatteet päälle mitä kaapista löytyy :)

Pihan vartijat :)