Taitaa tässä viimeiset päivät ennen reissua olla sen verran kiireiset, ettei tänne ehdi enää juuri kirjoitella (vaateostoksillekin pitää vielä suunnistaa!). Kiitokset jo kaikille reissutoivotuksista ja kehoituksista uskoa, että tytöt tulee toimeen ilman minua... Toivotaan niin...

Jännitystä pukkaa ilmaan siis kovasti, ei vähemmän siksikin kun nuo lumimyräkät ovat aiheuttaneet Euroopassa koneiden myöhästymisiä ja peruutuksia. Meidän eka koneenvaihto on Amsterdamissa, joten toivotaan, että päästään sieltä ajallaan jatkamaan. Muutenkaan ei ole koneenvaihtoon aikaa kuin vajaat kaksi tuntia. Seuraava vaihdos on Kiinassa Kantonissa, jossa koneenvaihtoon on aikaa "jopa" tunti ja 20 minuuttia. Ei siis saisi koneet myöhästellä, jotta ehditään seuraavaan koneeseen... Pitäkäähän siis peukkuja!

Palailen Suomeen tammikuun 10. päivä, joten sen jälkeen voitte odotella kuulevanne ja näkevänne täällä kuvia ja raapustuksia reissusta. Tuskin heti samana päivänä vielä, menee kaikki aika ekana päivänä tyttöjen halimisiin, pusutteluun sekä nukkumiseen :)

Facebookiin yritän päästä reissunkin ajan raapustamaan jotain, joten sieltä voi katsella kuulumisiä :)

Näillä sanoin koko meitin poppoolta kaikille...

 

Oikein kinkkurikasta joulua ja hyvää uutta vuotta!