Muutaman mammalomapäivän jälkeen oli melkein mukavaa tulla töihin hetkeksi rentoutumaan... :D Meillä on siis todellakin meno nyt kuin sirkuksessa... Aikku ja Adah leikkii ja riehuu keskenään koko ajan, ja kun leikit menee rähinäksi, niin Arska-mummo käy haukkumassa ja komentamassa pennut rauhallisiksi :) Tosin viime päivät Arskakaan ei ole enää jaksanut pitää jöötä, kun on huomannut, ettei se tehoa kuin minuutiksi :D

Adah on kovin tomera tyttö, ja alkoi heti meille tultuaan skannaamaan taloa...

Kauan ei sitten mennytkään kun Aikun kanssa jo riehuttiin ja leikittiin ekoja leikkejä...

Arskakin aina välillä äityy lapseksi ja alkaa peuhaamaan noitten pentujen kanssa, mutta suurimman osan ajasta se makoilee sohvalla ja vaan tarkkailee ipanoita...

Pirpana on siis 7 viikkoa vanha, ja oli hieman ex temporee hankinta meille. Mutta olen haaveillut brindlestä kahdeksan vuotta, ja kun Arskan ja Aikun kasvattaja tarjosi mulle mahdollisuutta ottaa tuo meille, niin en voinut kieltäytyä. Ja onhan siinä ainakin suku kohdallaan, sillä pentu on Arskan Sohvi-siskon lapsenlapsi :) Arska on siis pennun fammun sisko... eli oliskos se sitten isotäti?! ;)

Luonne on aivan ihana. Vaikka remutaan ja riehutaan, niin osataan heti lopettaa kun sanotaan. Ruokakupilla ei murjoteta eikä murista Aikulle (joka aina yrittää ottaa isosiskon lisät kupista), vaan annetaan Aikun maistaa jos se haluaa.

Viime päivän pakkaset eivät ole olleet maailman parhaat kantaa pentua ulos pissalle, ja sen on Adah hyvin ilmaissut. Se mulkaisu jonka saan kun kannan pirpanan lumiselle pihalle on aivan ihana... ;)

Mutta katsotaan nyt miten menee... Mun Australian-matkan ajaksi Adah menee luultavasti osaomistajansa luo, sillä meitin mammalla taitaa olla ihan tarpeeksi tekemistä Arskan ja Aikun kanssa, kun sinne sekaan tulee vielä mamman oma Rocky-poika :)

Mutta Adah on todellakin nimensä veroisesti ihastuttava!!