Niin se pääsiäinen sitten suhahti ohi ja vauhdilla... Jokaiselle päivälle olin keksinyt ohjelmaa, joten ei hirveesti tullut luppoaikaa. Tarkoitus oli haravoida pihakin, mutta päätin sen sijaan nauttia lämpimästä ilmasta katsellen tyttöjen hauskanpitoa :)

Ja hauskaa tytöillä on ollut pihalla. On kisattu niin keskenään kuin pallon ja frisbeenkin kanssa...

Aikku on ihan hulluna palloihin, ja niitä se pyörittelee ja heittelee ilmaan. Tuo meidän pallo on itse asiassa yllättävän painava, mutta tuntuu tuolla ranskiksella olevan suhteellisen hyvät voimat leuassa, sillä pallo lentelee korkeuksiin Aikun sitä heitellessä...

Arwen tyytyi riehumisen sijaan vaan nauttimaan lämpimästä ilmasta, linnunlaulusta sekä perhosten lennosta... :)

Kävimme pääsiäisen aikana myös kasvattajan luona ja Aikku ja Adah pääsi Aikun emon Ladyn sekä 4kk:n ikäisen Lilli-bullmastiffin kanssa metsäkävelylle. Raahasin kameraa mukana, mutta kun tuli koko ajan höpötettyä kaikenmaailman asioita, niin en muistanut juuri kuvata :D Neljä kuvaa tuli koko reissun aikana otettua! Ensi kerralla enemmän kuvia... :)

Tässä nyt kuitenkin Aikku ja Lady... tuossa järjestyksessä kuvassa... huomaa hyvin, että ovat sukua :)

Adah ihastu Lilliin oikein kovasti ja leikkivät yhdessä niin ulkona kuin sisälläkin. Kasvattaja tarjosi mulle Lilliä otettavaksi kotiini, mutta sain pidettyä pääni enkä ottanut lisää pentuja huusholliin... Täytyy tosin myöntää, että tiukkaa teki... ;)

Kasvattajalla oli myös pikkuisia bullmastiffin pentuja... Kävin niitä kurkkaamassa pentuhuoneen ovelta ja silittelinkin pientä brindle-tyttöä joka lyllersi heti mun luo, mutta en uskaltanut ottaa syliin ja nuuskuttaa ihanaa pentu-tuoksua, etten vaan menisi varaamaan itselleni yhtä... :)

Vauvat on niin ihania... siis koiravauvat ;)

Eilen käytiin sitten Adahn kanssa eka kertaa mätsärissä. Kuvia ei nyt sieltä ole, kun mun kuvaaja ei ollut paikalla. Hienosti Adah kuitenkin toimi ja pääkoppa on ainakin tytöllä kunnossa, sen verran rennosti neiti otti. Hieman ensin jänskätti, sillä mätsäri oli pienessä parkkihallissa, jossa kattokin oli niin alhalla, että pienellä hypyllä siihen osui!

Seisomista ei ole juurikaan harjoiteltu (lahjattomat treenaa ;D), mutta pikkuneiti seisoi ihan hienosti, toisella kerralla jo loistavasti. Adah sai punaisen nauhan, mutta ei sitten loppukehässä sijoittunut. Hienosti kuitenkin meni, ja vappuna sitten taas seuraavan kerran harjoitellaan mätsärissä.

Tuolla mätsärissä tuli kuitenkin taas kerran mieleen, että kaikilla ei saisi olla koiria... Katselin sivusta kun eräs nainen kiskoi omia koiriaan kuin lapasia mennen tullen... hän ei sanonut niille mitään, mutta ketjusta kiskomalla repi niitä koko ajan eri suuntiin eikä koirat saaneet hetkeäkään olla paikoillaan. Lopulta naisella paloi pinna ja hän nosteli toista koiraa ilmaan ketjusta roikkuen!! Siinä vaiheessa meikä meni paikalle ja sanoin valitut sanat. Nainen lopetti touhuilun tuolla, mutta tuskinpa akka tuota enää kotona muistelee... muuten kun mua kiroamalla... Koira-parat...

Sama ajatus tuli mulle hieman myöhemmin mieleen kun oltiin Adahn kanssa pihalla pissalla. Berni retuutti isoa miestä mennen tullen hampaat irvessä ja lähti vauhdilla tuleen Adahia kohti. Ehdin bernin ja Adahn väliin ja polvella osuin berniä päähän ettei se päässyt haukkaamaan palasta Adahn niskasta. Mies ei sanonut mitään, kiskoi vaan koiraansa kaksin käsin. Mä taas sanoin muutaman valitun sanan... :) Onneksi Adahlle ei tullut tuossa mitään eikä sille mitään kammoakaan tullut. Kävin varmuuden vuoksi toisen, kiltin bernin luona Adahn kanssa, jotta se sai leikkiä sen kanssa.

Kaikilla ei todellakaan pitäisi olla koiria...