Käytiin sitten Aikun kanssa Tuurin näyttelyssä lauantaina. Satoi kaatamalla vettä, ja prinsessa oli ihan murheissaan, kun ei se viihdy sateessa. Istui koko ajan häkissään sateensuojassa ja oli selvästi kyrsiintynyt kun joutui sieltä pois ja sateeseen.

Tuomarina ranskiskehässä toimi Harry Tast ja vauhdilla edettiin. 29 ranskista ilmoitettu ja reilun tunnin kesti, niin kaikki oli katsottu ja arvosteltu!

Tast ei sitten oikein tykännyt Ainosta. Oli kuulemma liian tuhdissa kunnossa juniori-ikäiseksi nartuksi ja liikkeetkin olivat liian nopeat (Aikulla oli kova kiire takaisin sadesuojaan ;D)! Muuten arvostelu oli ihan hyvä ja Aikku sai kehut narttumaisesta päästään ja kauniista, tummista silmistään :)

Pöydällä arvosteltavana oleminen oli tänään jostain syystä Ainon mielestä ihan tuskaa ja pirpana kiemurteli koko ajan. Tuomarin käydessä neitiä läpi olisin voinut vannoa, että Aikku yritti näyttää keskaria :D Kertoo hyvin siitä kuinka tympääntynyt pirpana oli koko hommaan!

Liikkeet meni mun mielestä hyvin, ja ainahan Aikulla on turbovaihde päällä, joten turha haukkua liian nopealiikkeiseksi! ;)

Eli arvosteluna saatiin H (hyvä) ja nyt katsellaan jo kohti seuraavia näytelmiä. Aino onkin seuraavaksi sitten Kokkolan KV:ssä kehässä, joten reilu kuukausi tässä on aikaa. Adahkin esiintyy Kokkolassa, mutta sitä ennen pääsee pentukehään Pietarsaaren ryhmiksessä, kun Tuuri nyt jäi välistä juoksujen takia :)