Tässä on ollut kunnon luova blogitauko... Ei ole ollut innostusta kirjoittaa ollenkaan... Lisäksi olen ollut nyt useamman viikon sairauslomalla. Oikea käsivarteni alkoi temppuilla, kipuili koko ajan ja tunto meni sormista. Ortopedi äkkäsi kyynärpäässä rasitusvamman, ja nyt olen ollut ollut saikulla lepuuttamassa kättäni. Jumppaohjeitakin sain ja niitä on tullut tehtyä, ja nyt vaan toivotaan, että vamma paranee. Muuten edessä on leikkaus :(

Saikku jatkuu ensi viikkoon, jolloin alkaa kesälomanikin, joten tässä on onneksi vielä monta viikkoa aikaa hoitaa käsi kuntoon ennen kuin pitää palata töihin.

Kokkolan KV -näyttelykin tuli ja meni. Ensin Aikku oli kehässä ja sai ekan ERI:nsä todella hyvän arvostelun keran. Luokkasijoitusta ei saatu, mutta oon muuten kyllä todella tyytyväinen arvosteluun.

Adah oli seuraavana päivänä pentukehässä. Pikkuneitiä ei taas huvittanut yhtään esiintyä ja tuloksena oli PEK1. Tuomarin mielestä Adah oli liian lihava ja tarttee lisää harjoitusta :) No, Adahn seuraava kisa onkin sitten erkkarissa junnukehässä... Sieltä ei ole sitten minkäänlaisia odotuksia :)

Muuten nämä viikot ovat edenneet ilman sen kummempia. Iltatorilla on käyty myymässä ja myynti on ollu loistavaa. Nyt tuleekin hieman taukoa, kun on muita menoja iltatorien aikoihin. Sinänsä ihan hyvä, sillä en ole kuukauteen tehnyt yhtään korttia, joten ei ole enää hirveesti myymistäkään ;)

Sitten ollaan käyty pikkutyttöjen kanssa kahlaamassa, ja uskon, että Aino vielä ui tämä kesän aikana, kunhan vielä vähän harjoitellaan. Kovasti neiti on jo tulossa mun perään syvemmälle, mutta vielä itsesuojeluvaisto ei anna myötä ;)

Adah sen sijaan on sitä mieltä, että vaan hullut viitsii kastella itseään enemmän kuin on pakko. Neiti seisookin yleensä ihan rannan tuntumassa ja kastelee nippanappa varpaansa... :)

Adah kokikin tässä taannoin suuren kauhistuksen tavatessaan elämänsä ensimmäisen kerran lehmiä. Neitiä pelotti ihan tosissaan ja se haukkui niin paljon kuin jaksoi ja yritti päästä pakoon. Mitä enemmän neiti haukkui sitä enemmän mullikoita tuli katsomaan haukkumista :)

Tänään käytiin sitten uudestaan katsomassa mullikoita Adahn kanssa, ja mukaan otettiin terapiamielessä myös Arska-mummo. Adah alkoi heti haukkua kun mullikat tulivat katselemaan meitä, mutta kun se huomasi Arskan rauhallisen olemuksen ja ettei Arskaa pelottanut, niin Adahkin lopetti haukkumisen. Hetken kakara ja tummu istuivat vierekkäin mullikoita katsellen ja sitten lähdettiin ilman pelkoja jatkaan matkaa. Olen ihan varma siitä, että vaikken sitä kuullut, niin Arwen kertoi Adahlle mitä mullikat ovat ja ettei niitä tarvitse pelätä.

Kamera on kulkenut mukana koko kesän ajan käsilaukussa ja aina välillä on tullut napsittua kuvia. Muutama yö sitten meille laskeutui ihana sumu, ja oli pakko hipsiä ulos hyttysten syötäväksi ottamaan kuvia...

Huomen aamulla pitää lähteä kukonlaulun aikaan ajaan kohti Oulun näyttelyä. Olen ilmoittanut Aikun molemmille päiville ranskiskehään. Huomiseksi on luvattu kaatosadetta, joten ei taida tulla mukavat oltavat. Sunnuntaina onneksi hieman parempaa ilmaa luvassa... Ranskiksia taas ilmoitettu 35, joten emme odota mitään mahtavia tuloksia... Aikku on vielä niin keskenkasvuinen, että EH:kin on jo suuri voitto meille :)