Niin on sitte sairausloma ja kesäloma takana, ja arki taas alkanut... Saas nähdä kuinka käsi kestää tulevan kirjoittamisen, se kun on ollut täysin vapaalla 11 viikkoa. Toivottavasti kestää!

Loman viimiset viikot menivät lentämällä ohi. Käytiin Adahn kanssa Kokkolan KV:ssä kääntymässä junnukehässä. Tuloksena EH ja kohtalainen arvostelu. En tosin ollut tuomarin kanssa lainkaan samaa mieltä hänen kommentistaan, ettei Adahlla ole tarpeeksi rodunomainen pää... No, tuo oli vaan yhden tuomarin mielipide :) Seuraavaksi Adah ja Aikku esiintyvätkin sitten Seinäjoella lokakuussa.

Verijäljelläkin on piipahdettu. Adah on siinä hommassa kyllä loistava, kunhan saadaan vielä vähän malttia hommaan. Nyt neiti lähtee tuhatta ja sataa jäljelle, eikä sillä tavalla keskity asiaan kunnolla. Mutta eiköhän se ajan myötä tule se keskittyminenkin :)

Myös Aikku pääsi jäljelle, ja silläkin oli meno heti alusta lähtien sata lasissa. Hukkahan siitä tuli kun ei ehtinyt keskittyä tekemiseen, mutta joskohan tuokin oppii jossain vaiheessa ottamaan rennommin nämä jäljestämiset. Into on vaan niin kova, kun jäljestäminen on niin hauskaa :)

Valitettavasti metsissä on nyt vaan aivan älyttömästi hirvikärpäsiä :( ja mä en voi sietää niitä! Ovat ku jotain kärpäsen ja hämähäkin sekasikiöitä, jotka ei irtoa takista ja hiuksista sitten millään. Viime viikolla mein metsälenkki meni ihan pilalle, kun niitä oli niin mielettömästi pörräämässä mein kimpussa. Adahkin vispasi hännällään ku hevonen yrittäessään päästä niistä eroon.

Viime viikolla käytiin vanhempien mökkitontillakin pitkästä aikaa. Isä on sinne suunnitellut mökin rakentamista ainakin 20 vuotta, mutta kun ei aikaa koskaan ole suunnittelusta tekoihin. Adah kuitenkin tykkäsi hiippailla metsässä ja katsella järvelle. Lähin naapuri kun on noin kilometrin päässä, niin eipä tartte pelätä, että naapurin puolelle hiippaillaan :)

Adah ja Aino on tosiaan ilmoitettu Seinäjoelle, ja nyt tässä yritän päättää ilmoitanko Ainon messariin vai en. Joulukuun alkuun on vielä aikaa, mutta kun ajoissa ilmoittaisi, niin säästyisi jonkun verran rahaa... Huvittaisi kyllä lähteä, mutta katsotaan nyt...