Lauantaina tuli sitten ensimmäistä kertaa käytyä keskiaikaisilla markkinoilla, jossa oli turnajaiset. Tarkoitus oli, että olisin katsonut vain ensimmäisen esityksen, mutta tämä esitys lumosi mut niin täysin, että oli pakko katsoa muutama tunti myöhemmin esitetty toinenkin näytös.

Esittämässä oli Kemiönsaarilta Rohan Tallit, ja oli todellakin mukaansa tempaava näytös. Tätä olisi voinut katsella tuntikaupalla.

Tämä Eestin torihevonen vei mun sydämen totaalisesti isolla koollaan ja lempeällä sekä rauhallisella olemuksellaan...

Vaikka nuo ylläolevat kuvat näyttävät vain rauhallista menoa, niin vauhtia ei tästä esityksestä kuitenkaan puuttunut. Tässä esittelykierroksella tanskalainen ritari suomenhevosella...

Ja suomenhepan ja tanskalaisen yhteistyö sujui hienosti kun kaalipäät saivat kyytiä...

Nuori ritarinalkukin pääsi esittelemään taitojaan todella vireällä arabilla...

Kaunis oli myös Ladyn ratsastama andaluusialainen...

ja sieltäkin löytyi tarvittaessa vauhtia...

Ritarit ottivat sitten kunnolla yhteen, niin että seipäät pirstoutuivat pieniksi puusäpäleiksi...

Esitys oli vain puolen tunnin mittainen, mutta he pitävät myös pitempiä turnajaisia. Pitää ensi kesänä lähteä keskiaikaisille markkinoille Turkuun tai Hämeenlinnaan katsomaan heitä uudestaan!

Esitysten välissä käväisin huutokaupassakin ostamassa heinäseipäitä, josta aion tehdä vanhanaikaisen aidan tontin ympärille. Tosin en huutanut aluksi kuin 30 seivästä, jotta pääsen aidanteossa alkuun, ostetaan sitten enemmän kun niitä tarvitaan :)

Huusin myös yli satavuotiasta päästä vedettävää sänkyä. Tuumin, että laitan sen tytöille sängyksi, mutta pihinä luovutin sitten kun summat alkoivat olla liian korkeita. Hieman kyllä harmittaa, olisi vielä vähän voinut huutaa, josko se olisi irronnut sittenkin sillä hinnalla... :) No, ensi kerralla! Huutokaupoissa on hauska käydä, mutta pitäisi pitää vaan kädet taskussa ja suu supussa koko ajan, ettei tule huudettua liikaa :)