Eilen Arwen-tummu täytti sitten kunnioitettavat 8 vuotta! Nyt tummu pääsee veteraanikehiin häntää heiluttelemaan ja pelleilemään :)

Synttäripäivä aloitettiin laululla ja hieman poseeraten...

Illalla luvassa oli sitten pippalot. No, tämän ikäisenä juhlat tosin olivat maltilliset, vaikka vieraat sitten äityivätkin riehumaan ihan kunnolla, mutta sen nyt osasi junioreilta odottaakin :D

Arwenin synttärikakku oli jälleen tuttuun tapaan maksalaatikkopohjainen nakeilla ja lihapullilla. Yhden kuvan ehdin kakusta ja synttärisankarista ottaa, ja sen jälkeen kakku oli jo syöty! :) Veteraanilla on ainakin hyvä ruokahalua ;)

Juniorit tosiaan riehuivat aikansa, mutta kun ne vihdoin sammuivat sohvalle, niin nautittiin Arwenin kanssa kahdestaan rauhallisemmasta synttärijuhlasta. Yhdessä maattiin sohvalla ja herkuteltiin salaa junioreilta piilossa :) Veteraanille sopiva juhlimistyyli: rennosti, rauhallisesti ja nauttien.

Tässä saapi samalla onnitella myös Arwenin Sohvi-siskoa ja Bontso-veljeä! Molemmat myös vielä hyvässä kunnossa ja eiköhän me otetaan Vaasan veteraanikehässä kunnon kisa pystyyn vanhusten kesken ;)

Kävinkin pari viikkoa sitten kasvattajalla koko jengin kanssa pikkujoulua viettämässä, ja paikalla oli myös Sohvi-sisko sekä parin vuoden kuluttua veteraaniluokkaan siirtyvä Roope-poika. Oltiin koko poppoolla ensin pienellä kävelyllä ja sen jälkeen siirryttiin kaikki sisätiloihin, jossa oli osa kasvattajan koiristakin. Lenkillä hämärässä oli kyllä niin vaikea erottaa Arwen ja Sohvi toisistaan, ja naureskeltiinkin, että kyllä on siskokset niin samanlaisia :)

Sisällä huomasi sitten kuinka fiksut koirat pärjää porukassa kuin porukassa. Samassa tilassa siis 7 bullmastiffia ja ranskis, ja todellakin ns. neljästä eri laumasta ja eri sukupuolia, mutta kaikki tuli hyvin toimeen keskenään eikä mitään ongelmia ollut. Portin takana oli vielä muutama bullmastiffi, kääpiöpinseri ja ranskis utelemassa eikä siinäkään mitään ongelmia ollut. Kyllä on mukavaa omistaa koiria, jotka voi tyyliin tipauttaa mihin tilanteeseen ja paikkaan tahansa, ja kaikki sujuu ongelmitta!

Eilen ehdin synttärijuhlien välissä käväistä eläinsuojeluyhdistyksen järjestämässä jouluhartaudessakin eläinten hautausmaalla. Koiria en ottanut mukaani, sillä olin yksi järjestävistä, joten piti sytytellä kynttilöitä ja toivottaa ihmisiä tervetulleeksi. Mukavasti porukkaa saapuikin paikalle ja tunnelma oli todella ihana metsän laidalla kynttilöiden tuikkeessa.

Tänään pitää vielä ahkeroida töissä ja sitten onkin melkein viikon loma. Huomenna saa rynnätä heti aamusta viimeisille joululahjaostoksille. Monta lahjaa on vielä ostamatta, mutta onhan tässä vielä kaksi yötä jouluun... ;)