Kylläpäs on kurja ilma =( Vettä sataa, jälleen kerran. Ottaisin kyllä mieluusti vastaan hieman lunta, olisi valosempaakin. Tuntuu niin raskaalta lähteä aamulla töihin kun on pimeää, ja sama pimeys on taas kun pääsee kotiin töistä. Tulee oikein masentunut olo eikä mitään huvittaisi tehdä.

Tekemistä kyllä tosin riittäisi. Jos tänään jaksaisi taas repiä tapetteja seinistä, jotta pääsisi seiniä maalaan ja naputtaan puolipaneelit kiinni. Olisi hauskempaa viettää jouluakin kun olisi aulanseinät kunnossa.Tosin onhan noita muitakin seiniä vielä paranneltava, mutta eiköhän se tästä...

Kohta pitää lähteä koirien kanssa pihalle telmimään. Tosin neidit tuskin kovinkaan kauan jaksavat sateessa juosta, ovat sen verran hienohelmoja tuon ilman suhteen. Muuten hienohelmaisuus on kaukana =D Kissa ei suostu menemään edes ulos sadepäivinä vaan istuu tyytyväisenä ikkunassa ja katsoo kun koirat remuavat pihalla. Tosin heti kun koirat pääsevät sisälle, kissan on juostava niiden luo ja kiehnättävä itseään niihin kuin peläten, että koirat unohtivat viirusilmän kokonaan. On nuo eläimet vain maailman parhaita! Mihinkä minäkin joutuisin ilman niitä?