Tulipas sitten viikonloppuna pidettyä pikkujoulut. Tosin siinä vaiheessa kun piti nauttia illallisesta ja vieraiden jutuista, olin jo niin poikki, että mielessä kävi, että olispas nämäkin jo ohi. Olenkohan jo tullut aivan liian vanhaksi??? Ehkä syynä oli kuitenkin aikainen herätys aamulla ja mittava siivoushomma kotona. Ensin piti imuroida ja pestä lattiat, sitten pyyhin pölyt, jonka jälkeen vaihdoin jouluverhot ikkunoihin. Verhojen vaihto tuntui aivan älyttömältä... Ihan kuin olisi laittanut jouluverhoja syyskuussa ikkunoihin! Missä se helkatin lumi viipyy???!!!

Kun vihdoin sain jouluverhot ylös (olivat lähestulkoon yhtä ruttuiset kuin ennen silitystä) niin iskin joulutorttutaikinan kimppuun ja leivoin pari pellillistä torttuja. Tämän jälkeen pari pellillistä pipareita ja sitten ryhdyin itse pikkujouluruuan tekoon. Kun vieraat saapuivat kuuden aikoihin illalla, olin seissyt keittiössä nelisen tuntia... Jaa, että kannattiko? Ainakin kaikilla tuntui olevan hyvä mieli ja vatsa täynnä kun lähtivät meiltä illan päätteeksi. Ja minä tietty siirryin heti sohvalle makoilemaan ja huilimaan. Tunnin ehdin katsoa telkkaria ennen kuin nukkumatti tuli =)

Äiti toi minulle pikkujoululahjankin... Sellaisen puupölkyn, josta oli sahattu palanen ja johon oli maalattu pukin pääkuva. Siihen oli vielä laitettu rautalangasta silmälasit pukille. Oli todella hauskan näköinen kapistus, joka pelotti kovasti Arskaa. Arska ei ensin meinannu uskaltaa mennä pihalle kun puinen pukki seisoi oven vieressä, ja kun lopulta neiti uskaltautui pihalle, ei meinannut uskaltaa tulla enää sisälle kun pukki taas seisoi ovella. Lopulta neiti uskalsi piiiiitkänä koirana tulla haistelemaan ja vakuuttui ettei pukki niin kauhea ollutkaan =D

Eilen otettiin joulukortteihin valokuvatkin. Koirat istuivat rappusilla tonttulakit päässään ja olivat valokuvaukseen erittäin kypsyneet. Oli siinä pokassa pitelemistä kun neidit olivat kuin maansa myyneet. Kokeiltiin poronsarviakin Rompulalle, mutta ne otti neitiä niin päästä, että kuului kova hampaiden kiristely, josta päättelin, että on parasta ottaa sarvet pois päästä =D Ystävät näkevät sitten ennen joulua, kun saavat joulukorttinsa, kuinka hattuuntuneen näköisiä joulunodottajia mun koirat ovat =)