Tuli sitten viime yönä pelattua uusia pelejä puoli viiteen saakka aamulla =D Silloin oli hyvä aika lopettaa, kun pääsin voittajana nukkumaan... Joululahjoissa tulikin muutama peli, joiden kanssa aika vierähti eilen. Ensin pelattiin Inkan aarretta, joka on ihan samanlainen kuin Afrikan tähti. Eli simppeli eikä vaadi aivoja lainkaan. Siinä tulikin illan ensimmäinen voitto =)

Seuraavaksi pelattiin sellaista kuin Bluffi... Taidan olla huono bluffaamaan, sillä tipuin ekana pois. Kolmas peli oli Huojuva torni, jota on aina yhtä mukava pelata. Siinäkin sain napattua itselleni yhden voiton. Muutama kierros sitä ja siirryttiin pokeriin. En ole koskaan aikaisemmin pelannut pokeria, joten en edes odottanut voittavani. Voittajahan oli selvä jo ennen pelin alkua, sillä systeri on osallistunut Hesassa pokeriturnaukseen hyvällä menestyksellä, joten eiköhän meidän aloittelijoiden voittaminen ollut melkoinen piece of cake. No, en kuitenkaan ekana tippunut pelistä!

Viimeiseksi pelasimme Master of television peliä, joka oli todella vaikea. Viime jouluna pelasimme Master of movies -peliä, jonka ehdoton voittaja olin minä ja sama toistui tänä vuonna tuon television-pelin kanssa. Mutta kyssät oli kyllä todella vaikeat... Välillä sai olla ihan huuli pyöreänä kun ei ollut edes kuullut tv-sarjasta, josta kyssä esitettiin.

Broidi sai joululahjaksi myös tuon uuden Wii-konsolin, jolla tuli myös eilen pelattua. Se onkin tosi hauska ja vaatii kuntoa =) Pelasin eilen sillä tennistä, ja huoneessa hyppiminen ja mailalla lyöminen kuten oikeastikin pelatessa sai mut ihan näännyksiin. Mutta hauskaa oli! Tänään aion kokeilla nyrkkeilyä ja pesäpalloa, jos broidi pystyy irrottautumaan pelin äärestä edes hetkeksi =)

Tänään on tullut pelattua tuota huojuvaa tornia jo kolmesti ja olen voittanut joka kerralla.... Ai minäkö muka kilpailuhenkinen?! =D No, ei se voitto ole tärkeintä, vaan hauskan pito... näinhän ikuiset häviäjät aina sanovat =D

Kohta pitää jatkaa pelaamista ja armotonta kinkun syömistä...Koiratkin ovat olleet niin väsyneitä tähän jouluhässäkkään, että ovat vain nauttineet sängyssä nukkumisesta koko päivän.