Pääosissa mm. Josh Lucas ja Kurt Russell.

Mitä tällaisesta leffasta voi sanoa?! Broidi sano, että "älä kato koko leffaa, se on tosi syvältä", mutta pakkohan se oli kuitenkin kattoa. Eikä tuota kärsimystä kertynyt kuitenkaan kuin 94 minuuttia.

Leffa lähtee ihan oudolla tavalla liikkeelle, ollaan vaan yhtäkkiä jossain paatissa juhlimassa uutta vuotta ja nopeaan tahtiin esitellään päähenkilöt. Nopealla esityksellä kenestäkään ei saa mitään käsitystä, ja huomaa istuvansa ja ihmettelevänsä, että mikä helkkarin äijä tuokin on?! Sitten jättiläisaalto kaataa koko paatin ja se kääntyy ylösalasin. Kapteeni määrää kaikki istumaan juhlasaliin, mutta muutama sankari lähtee tietenkin omille teilleen. Ja yllätys, yllätys, ovat lopulta ainoat henkiinjääneet. Sankarit tekevät toinen toistaan loistavia valintoja ja pelastavat päivän.

Odotin todellakin hieman parempaa, sillä ohjaajana on kuitenkin Wolfgang Petersen, mutta.... Ei kai ohjaus mitään auta jos itse juoni on syvältä, ja menee vielä syvemmälle paatin upotessa =)

Arvosana: puolitoista pistettä viidestä, vain sen takia etten kuitenkaan nukahtanut kesken kaiken, sillä piti valittaa surkeista ratkaisuista =D