Sairasloma loppui viime viikolla ja taas ollaan töissä. Ihan parantunut en ole, mutta eiköhän se tästä. Onhan tuo vessa lähellä... =)

Kävijöitäkin mun sivuilla on ollu paljon enemmän kun en ole kirjoittanut mitään. Mistähän sekin johtuu? Ehkä kaikki ovat olleet tyytyväisiä siihen etten ole kirjoittanut mitään =D

Sairaslomallakaan en saanut mitään aikaiseksi. Olisihan sitä voinut edes tehdä jotain hyödyllistä eikä vain maata, mutta kun ei jaksanut. Kait se sairasloma tarkoittaakin sitä, että pitää huilata, mutta kun tuntuu niin turhauttavalta vain olla eikä saada mitään aikaiseksi.

Sain sitten sen uuden tuulilasinpyyhkijänkin autooni. Isä sen laittoi paikalle asiantuntijan tyyliin, kunnes totesi ettei ole oikein varma miten se pitää laittaa. Eli lopulta katsoin pyyhkijän paketista ohjeet ja neuvoin. On se vain kumma, ettei miehet voi ottaa ohjekirjaa käteen tai yleensäkään kysyä neuvoa. Ollaan vaan varmoja siitä, että kyllä homma osataan ilman ohjeita. Mä en taas ymmärrä miksi pitäisi tuskailla ja kytkeä esimerkiksi johtoja ilman mitään hajua siitä miten ne tulee laittaa, kun voi lukea muutamassa minuutissa ohjekirjasta ohjeet ja laittaa homma pelittämään. Mutta nyt on autossa uusi pyyhkijä ja näen uloskin, pitkästä aikaa =)