Toipilas on sitten parantunut vatsaongelmistaan, onneksi. Ja parantunut siihen malliin, että jaksaa taas tehdä pahuutta vaikka kuinka paljon... *huoh*

Oltiin sitten toko-koulussa keskiviikkoiltana. Aloitin Rompulalla ja alkuhössötyksen jälkeen neiti toimi kuin unelma. Seurasi aivan polvessa kiinni, niin että talloin neidin tassut useampaan otteeseen, ja oppi nopeasti liikkeestä maahan menon. Neiti toimi niin hyvin, että unohdin kokonaan, että Arska olikin se, jonka piti tuolla tokossa olla =D Eli Rompula oli harjoittelemassa koko tunnin ajan ja Arska joutui odottamaan autossa. No, Arska pääsi sitten hetkeksi agilityporukan kanssa harjoittelemaan.

Tokoilu onnistui Rompulalta heti niin hyvin, että tuli mieleen, että sitä pitäisi harjoitella huomattavasti enemmän. Josko jossain vaiheessa vielä päästäisiin suorittamaan BH-koe. No, ensi viikolla tokoiluun pääsee Arska, ihan koko tunnin ajaksi.

Nyt ollaan kotona sitten harjoiteltu päivittäin tunnin verran ja hyvin tytöt toimii kotonakin. Tosin kotona ollaan vielä harjoiteltu vapaana liikkeiden tekoa, joka onnistuu mainiosti. Tosin neitejä ei oikein kiinnostaisi pistää maate märälle nurmikolle tai mutaiselle soralle. Mutta kukapa nyt haluaisi?

Harjoittelun aikana tytöt toimii moitteettomasti, mutta yksin ollessaan ei.... Ja harjoittelun jälkeen vedetään pihaa edes takasin "tukka" putkella....

Tyylinäyte a la Arska =D

563172.jpg

Ja sama meno jatkuu siis sisälläkin.... Onneksi sentään joku on välillä paikoillaan ja kiltisti...

563165.jpg