Olipa sitten erilainen vappu... Vappuaattona kävin vaihattamassa kesärenkaat autoon ja sillä aikaa Rompula oli vetänyt naamaansa kissanhiekkaa, takkapuita, tyhjän pizzalaatikon, puisen taulun ja vaikka mitä muuta. Tyytyväisenä se vaan istuskeli sohvalla kun tulin kotiin ja aloin siivota.

Muutamaa tuntia myöhemmin se alkoi täristä ja sillä oli kamala jano. Annoin vettä ja se vaan joi kupin tyhjäksi ja kerjäsi lisää. Tässä vaiheessa aloin jo huolestua todella paljon. Mielessä kävi suolitukokset ja mahalaukunkiertymät.

Soitin sitten päivystävälle eläinlääkärille, joka käski tulla käymään. Ajettiin sinne ja siellä Rompula sai nestettä suoraan niskaan sekä useamman desin parafiiniöljyä. Tämän jälkeen lekuri tuumasi, että katsotaan josko tuo auttaa. Jos Rompula alkaisi oksentaa tai vatsa paisuisi, pitäisi heti tulla takaisin. Lekurissakäynti kesti puolisen tuntia, ja hintaa tuli ihanat 97 euroa....

Kotona annoin sitten lisää parafiiniöljyä ja lopulta tavaraa alkoi tulla ulos. Kissanhiekkaa sieltä takapäästä tuli ulos ja janokin tyrehtyi. Itseä kuitenkin pelotti siihen malliin, että piti vahdata Rompulaa koko yön ettei vaan ongelma ollutkin mahalaukunkiertymä. Ravattiin sitten ulkona ripuloimassa koko yön, kunnes viideltä aamulla uskalsin mennä nukkumaan, Rompula kiinni kyljessäni.

Muutaman tunnin kuluttua mummu sitten soitti ja herätti kysyäkseen miten Rompula voi, joten yöunet jäivät alle neljään tuntiin. Ripulointi jatkui vielä eilen, mutta muuten neiti on ollut normaali.

Nyt vaan pelottaa aivan hirveästi, että se tänään syö taas jotain kun olen töissä. Yritän päästä lähtemään töistä aikaisemmin, mutta.... Lisäksi siirsin eilen kaiken mahdollisen syötävän muualle, mutta tiedän, että neiti keksii keinot, jos sille päälle sattuu....