Tulipahan sitten viikonloppuna tehtyä mukava reissu bullmastiffien ja mastiffien erikoisnäyttelyyn Järvenpäähän. Autossa tuli istuttua ihan tarpeeksi, mutta tuo reissu meni samalla kesälomareissuna. Onneksi kelit olivat hyvät, kauheeta hellettä ei ollut ja näyttelypaikalla tuuli, jotta koiratkin jaksoivat olla mukana.

Tuomari Bill Warren ei sitten tykästynyt meitin Rompulaan lainkaan, vaan saimme EH:n. Arvosteluun tuomari oli kirjoittanut, että Rompulan silmien väri oli liian vaalea, kulmaukset puuttuvat ja selkä on notkolla. No, tärkeintä ettei hän nauranut itsensä kuoliaaksi kun tulimme kehään =D Alla oleva kuva on otettu arvostelun aikana ja sen on ottanut Riikka Takanen.

838229.jpg

Kiitokset kaikille paikallaolijoille mukavasta seurasta! Oli todella hauskaa =D

Saimme viikonlopun aikana myös tilaamamme pyyheloimet tytöille. Lämpimällä säällä pyyhkeet kastetaan kylmään veteen ja laitetaan koirien päälle märkänä, jolloin ne pitävät koirat viileinä eikä tytöille tule niin kuuma. Kiitos Hannalle loimien teosta!

838236.jpg

838239.jpg

Kesäloma jatkuu onneksi vielä kahden viikon verran, jotta ehdin palautua erikoisnäyttelyviikonlopusta =) Kaikkea muuta kivaa on kuitenkin jo tulollaan, joten ei kai tässä hirmuisesti ehdi huilata. Äiti sai onneksi tapetoitua alakerran huoneet valmiiksi, joten nyt on keksittävä uutta tekemistä...