Eilen oltiin Rompulan kanssa "mummokävelyllä" bullmastiffien Tipsun ja Lyylin kanssa. Mummokävely-nimi lähti siitä, että kävelyn osallistujien ikäraja alkoi kuudesta vuodesta eli sen nuorempia mummoja ei mukaan pyydetty =D Oli todella mukavaa ja kävelyvauhtikin oli sopivan mummomaista. Rompula on vanhemmiten alkanut närkästymään muille koirille ja eilen piti sitten haastaa Lyyliäkin ja tietty nyt toinen mummo otti haasteen vastaan. Siinä mummot sitten ärisivät muutaman sekunnin ajan, mutta alkukahinan jälkeen loppuaika mummokävelystä meni sutjakkaasti. Kai ne ihmis-mummotkin ärhääntyy välillä bingoissakin, joten miksipä ei bullmastiffimummotkin ihan kävelylläkin? =D Lyylin ja Tipsun omistajille suuret kiitokset mukavasta illasta! Otetaanhan joskus uusiksi?! =)

Kissanpentu Frodokin on sitten kotiutunut meille hyvin. Nyt Arskakin kelpaa jo kaveriksi ja välillä on naurussa pitelemistä kun puolentoista kilon painoinen kissanpentu makaa lähes 50-kiloisen kyljessä kiinni, ja usein vielä pitäen toisella tassulla Arskasta kiinni, kuin halaten =D

838254.jpg

Äitin Morris-kissakin on nyt kotiutunut meille alkuhankaluuksien jälkeen. Pari ensimmäistä päivää Morris vaan murisi ja makoili sohvan takana piilossa, mutta Frodo sai sen houkuteltua sieltä pois, ja nyt meno on sen mukaista. Vain Lepakko katselee arvokkaan leidimäisesti poikien touhuja ja on välillä sitä mieltä, että pojat voisi heittää ulos talosta. Mutta leidikin lähtee iltaisin leikkiin mukaan, ja silloin on hermot mennä kun kolme kissaa peräkkäin juoksee rappusia ylös ja alas, ja juoksevat olohuoneen läpi laittaen kakki matot rullalle. Nyt saa todellakin sanoa, että meillä ei pysy matot lattiassa kuin viiden tuuman nauloilla!!

Onneksi meillä sentään joskus kissatkin nukkuu ja talossa on rauhallista... =D

838250.jpg