Meillä on sitten vuosi lähtenyt käyntiin sairastelun merkeissä. Rompulan korvassa todettiin tulehdus. Ulkoisesti mikään ei näyttänyt siltä, että siellä mitään tulehdusta olisi, mutta mulla oli sellainen tunne, että jokin on pielessä. Käytiin sitte viime viikolla lekurissa, joka totes, että tulehdushan siellä syvällä oli. Lekuri puhdisti korvan ja Rompula sai kortisoonia ja korvatippoja. Nyt näyttää jo paljon paremmalta, sillä Rompula ei enää valita korvaansa (kuten teki koko illan lekurin puhdistuksen jälkeen) eikä rapsuttele sitä. Kuuria on kuitenkin jäljellä vielä, joten syödään se loppuun ennen kuin hihkaistaan onnesta.

Eilen sitten Morris-kissa alkoi oksentamaan ja ripuloimaan. Morris kävi kuitenkin pihalla haukkaamassa happea, ja kun se tuli sisälle, niin se oli aivan paskassa. En ole varma oliko se sen omaa paskaa vai oliko se naapurin navetassa käynyt, mutta haju oli kamala (mikä viittaisi naapurin navettaan). Olinpahan itse juuri tullut tietenkin suihkusta, mutta sain sitten uudestaan mennä kun Morris oli pestävä. Ja Morrishan ei ole mikään helppo pestävä, koska isona kollina se pistää vastaan ihan täysillä. Se puri suihkua ja mua, ja välillä nuoli mun käsiä, kunnes taas upotti hampaansa käteeni... Mutta tulipahan pestyä... =) Oksentaminen kuitenkin jatkui, joten poika sai olla ilman ruokaa eilen. Tänä aamuna ei onneksi oksennuskasoja enää löytynyt.

Kävin tänään varmuuden vuoksi ostamassa kaikille kissoille matolääkkeen. Ovat saaneet matolääkkeen viimeksi kolme kuukautta sitten, joten uusitaan se nyt, koska ovat kaikki tuollaisia hiirikissoja...Ehkä Morriksen oksentaminen johtuu madoista... inhottavaa.... Ostin vahvinta kissan matolääkettä ja nehän on sitten tietenkin isoja tabletteja... Odotan innolla tulevaa iltaa, kun pitää antaa ne tabut... Frodo syö sen tabun ruuan seassa silmäänsä räpäyttämättä, mutta Lepakko ja Morris pistävät varmaan vastaan. Joudun siis antaan niille sen ruiskeella (siis tabu veteen liuotettuna)... joten odotettavissa hauska ilta... Kaiken lisäksi lääke tulee antaa kolmena päivänä peräkkäin, joten tätä hauskaa tappelua jatkuu kolmena iltana... hiphei... =D