Kiitokset kaikille peukutuksista... Leikkaus sujui ihan hyvin. Lekuri löysi yhden kasvaimen lisää, joten kolme kasvainta poistettiin. Yksi oli aivan nisässä kiinni suuressa valtimossa, joten siitä tuli melkoisesti verta, mutta muista ei tullut juuri lainkaan verta. Kuusi tikkiä neidille laitettiin, ja ne pitää nyt olla kymmenisen päivää.

Rompula ei ollut moksiskaan leikkauksesta, sillä jo viiden minuutin sisällä herätyksestä se pomppi ja antoi märkiä pusuja lekurille =) Lekuri totesikin, että harvemmin häntä näin iloisesti kiitellään leikkauksesta =D

Olin tosiaan kotona eilen Rompulan kanssa ja seurailin silmä tarkkana sen menemistä, mutta se oli ihan tavallinen. Aamulla se oli hieman huonovointinen ja oli oksentaa, mutta muuttikin mieltään. Ehkä nukutuksen vaikutus iski siihen vasta aamulla tai sitten varmuudeksi saatu viiden päivän antibioottikuuri pisti sen pahoinvoivaksi. Mutta muuten elo on ollut ihan normaalia. Rompula ei ole edes tutkinut leikkausjälkiä eikä ylipäätänsä aristele niitä. Arskaa ne sen sijaan kiehtoo, todennäköisesti hajun vuoksi, ja se on koko ajan haistelemassa Rompulaa. Sen takia vein aamulla Rompulan äidin luo hoitoon, kun tulin töihin. Ihan vaan oman mielenrauhani vuoksi. Nyt tiedän, että koulutettu sairaanhoitaja viettää koko päivän Rompulan kanssa =)

Kasvaimet lähetettiin patologille tutkittavaksi, ja sieltä pitäisi vastaus tulla noin viikon kuluessa. Joten siihen saakka saa hermoilla... Mutta onneksi huomasin ne kuitenkin ajoissa, ja saatiin ne pois, joka sinällään on hyvä juttu.