Huomenna on sitten koiranäyttelyn aika. Taitaapi olla Rompulan ainoa näyttely tänä vuonna... Neiti kun täyttää heinäkuussa 7 vuotta ja joutuu tällä hetkellä nuorten, timmikkäiden parin vuoden ikäisten narttujen kanssa samaan luokkaan, niin sehän on melkein sama kuin laittaisi mummon missikisoihin 19-vuotiaiden kanssa... =D Vuoden kuluttua neiti saa osallistua veteraaniluokkaan, joten josko me sitten käytäisiin näyttelyissä...

No, huomenna kuitenkin suunnataan Vaasaan katsomaan mitä meille sanotaan. Bullmastiffeja on ilmoitettu 17 + 2 pentua, joten ihan mukava määrä =) Valeraskaus on Rompulan kohdalta onneksi lähes kokonaan ohi, hieman nisät vielä roikkuvat, mutta onneksi sitä maitoa ei enää lentele sinne tänne.

Toisin on tällä hetkellä Arskan kanssa, joka näyttää enemmän lehmältä kuin koiralta... Se on kovasti kissoja hoivaillut ja toissapäivänä tullessani kotiin Leialla oli ihana limainen kampaus ja mohawk keskellä päätä. On tainnut Arska sitä nuolla ja hoitaa päivällä... Nyt tosin kissat häipyvät huoneesta kun Arska tulee paikalle, joten nekin "pennut" ovat nyt sitten karkuteillä =)