Nyt on taas tullut luvattua yhtä sun toista ja muitakin menoja piisaa seuraaville päiville. Tänään menen leffaan, vihdoin, katsomaan Sinkkuelämää. Olen jo kauan odotellut, että se tulisi meitin naapurikaupungin leffateatteriin ja vihdoin tänään on ensi-ilta!! Kokemus on tuskin samanlainen kun systerillä, joka näki leffan viime viikolla New Yorkissa... minäkö kateellinen, ei..... =)

Lauantaina joutuu sitten olemaan töissä koko päivän =( Työkaupungissani on kesäkauden avajaiset ja meitinkin firma on siellä paikalla jakamassa ihmisille lehtiä. Ja tietty munkin pitää sitten seistä siellä juttelemassa lukijoitten kanssa... Mä en lainkaan viihdy tuollasissa tapahtumissa, mutta eipä voi mitään...

Sunnuntaina pitää sitten väsätä kakku ja tarjota porukoille myöhästyneet synttärikahvit. Eilen taas napsahti yksi vuosi lisää mittariin, ja mitään pippaloita en aikonut edes pitää, mutta äiti sanoi, että kaffit on tarjottava, joten pakko ne on sitte keittää =)

Maanantaina menen heti aamusta lekuriin Rompulan kanssa, jotta tikit saadaan otettua pois. Haavat näyttää todella hyvältä, joten siinä tuskin tulee mitään ongelmia. Lekurisetä jo sanoi, että neiti on sen verran rauhallinen tapaus, ettei hänen tarvitse sitä rauhoittaa vaan pystyy ottaan tikit näppärästi pois muutenkin. Sieltä kun ollaan palailtu kotia, niin heitän reppuuni vaihtovaatteet ja suunnistan junalle. Illaksi pitää nimittäin ehtiä Olympiastadionille Bon Jovin -keikalle =D Tuskin maltan odottaa... =)

Tiistaina sitten pörräilen aamupäivän Hellsingissä shoppailemassa ja tarkoitus on käydä myös Ikeassa. Illaksi kotiin, jotta keskiviikkona jaksaa taas töihin...

Joten ohjelmaa piisaa seuraaville päiville... =D