Eilen Rompulan silmäluomesta poistettiin se rauhanen ja nisistä kaksi kasvainta. Leikkaus onnistui hyvin, vaikka luomi olikin hankala tapaus. Lekuri ihmetteli luomea, sillä se oli kuulemma törkeän kova ja hänellä oli täysi työ halkaista luomi, jotta pääsi käsiksi kasvaneeseen pattiin. Silmään tuli neljä tikkiä ja nisiin yhteensä neljä tikkiä.

Rompula sai kipulääkettä ja antibiootteja, joten toivottavasti ne nyt auttavat parantumisessa. Ainakin tähän mennessä näyttää hyvältä, sillä neiti ei ole yrittänyt koskea kumpaankaan haavaan eikä ole ollut tarvetta laittaa sitä muovihäkkyrää päähän, jolla suojataan silmää. Toivottavasti jatkuu toipuminen samalla tavalla.

Verikokeet otettiin ennen leikkausta ja maksa-arvot olivat muuttuneet edelliskerrasta. Toinen arvo oli laksenut ja toinen hieman noussut. Lekuri oli kuitenkin sitä mieltä, että mitään hälyyttävää ei vielä ole. Kuulemma jonkun saksalaisen arvoasteikon mukaan nämä arvot ovat yläkantissa, mutta sallittujen arvojen sisällä. Joten nyt vaan katsellaan vielä. Kuukauden kuluttua otetaan uudet verikokeet.

Rompulan juominen on totaalisesti muuttunut eilisen jälkeen. Se ei eilen juonnut yhtään niin paljon kuin aikaisemmin eikä tänäkään aamuna ole juonut siihen malliin kuin viime viikkoina. Tuumin, että olisiko silmä ollut niin kipeä, että se on aiheuttanut jotain päänsärkyä tai vastaavaa, jota Rompula on yrittänyt lievittää juomalla viileää vettä? Nyt kun sillä on kipulääkitys päällä, niin se ei tunnu haluavan juoda enää samalla tavalla... Yritänköhän väkisin löytää syytä juomiseen, jonka toivon paranevan, selittelemällä tällaista itselleni??! No, kun kipulääkkeet loppuvat viiden päivän kuluttua niin nähdään sitten viimeistään onko juominen palannut takaisin ja huolet siinä samalla...

Kiitokset kaikille tsemppiposteista ja -viesteistä! On hienoa tietää, että olette hengessä mukana!