Rompula on toipunut leikkauksesta hyvin. Se ei ole koko aikana välittänyt lainkaan tikeistä, vaan antanut niiden olla ihan rauhassa. Ainoat tuhinat tulevatkin neidiltä silloin kun mamma laittaa silmään tippoja... =)

Juominen on pysynyt nyt normaalina. Kipulääkkeet loppuivat eilen eikä se niiden vaikutuksen loputtua ole ryhtynyt juomaan samaan tapaan kuin ennen leikkausta. Joten kovasti uskon, että se silmä oli niin kipeä, että se aiheutti päänsärkyä tms, jota Rompula yritti lievittää juomalla vettä.

En kuitenkaan uskalla iloita vielä, katsotaan huomiseen mennessä miltä näyttää. Toivon mukaan se juominen oli kuitenkin tuosta johtuvaa, niin ei tarvitsisi enää miettiä ja murehtia asiaa... Tosin mua harmittaa kovasti se, etten tajunnut sen johtuvan tuosta silmästä... Olisin voinut paljon aikaisemmin lievittää Rompulan kipuja. Voi kun koirat osaisivatkin kertoa mistä ne ovat kipeitä! 

Rompula on kuitenkin nyt leikkauksen jälkeen ollut oma iloinen itsensä. Neiti oli mummulla hoidossa lauantaina ja siellä se oli kuulemma riehunut kuin pentu, josta minä olen vain onnellinen! =)

Tässä neidistä viime viikolla ottamani kuva. Tuosta näkee, että vasen silmä on turvonnut sen luomessa olevan rauhasen takia. Nyt silmä on siis ihan normaalin kokoinen taas...

1628383.jpg

Neiti on viikonloppuna pihalla nauttinut ihanasta säästä, vaikka mamma onkin pitänyt neitiä kuin pumpulissa ja vahtinut jokaista liikettä =) Onneksi terassilla on sentään saanut nauttia auringonlaskusta ihan rauhassa... =)

1628386.jpg