Eilen tuli sitten oltua Mustakari in Memories -tapahtumassa, äitin pyynnöstä... Aluksi oli törkeän kylmää, sillä pilvet peittivät taivaan ja tuuli älyttömästi. Siinä merenrannalla tuuli tuntuikin hieman kylmempänä kuin muuten.

Itse paikat oli todella hyvät, ja jos tällaset paikat olis ollu viikko sitte Jovin keikalla, niin olisin hyppiny ilosta. Tietenkin kun menen kuuntelemaan jotain muuta kuin suosikkejani, niin paikat on aina parhaat mahdolliset!

Show alko kansanedustaja Mikko Alatalon rämpytyksellä. Kaikille jaettiin laulunsanojakin, joten oli kun jossain Tammerkosken sillalla... Ihme, että ensin pitää maksaa lippu keikalle ja sitte joutuukin laulaan itse! =D No, Alatalo ei todellakaan kuulu mun suosikkeihin ja ne sen "vitsit" laulujen välissä oli tooooosi boring... Onneks meno sentään parani kun Jari Sillanpää astu lavalle. Keikka oli sinänsä ihan hyvä (ja äiti tykkäs todella paljon...) ja huonomminkin on tullut iltoja vietettyä =)

1680170.jpg

Zoomia ei tarttenu kamerassa hirveesti käyttää, sen verran lähellä oltiin. Mutta kuvista tuli hassun värisiä, kun Jarin lavashown ekstrana oli kauhee savukone, joka puski savua lavalle koko ajan...

1680179.jpg

Tää on hauska kuva =D Jarilla on tossa kuvassa kädessään pussi, jonka joku 60+ täti heitti lavalle. Täti ilmoitti, että pussi on täynnä stringejä, koko ryhmälle, mutta että Jarin on valittava ensin... =) Kaikenlaisista nuo laulajat joutuukin kärsimään... =D

Tänä iltana sitten meno on melkeen yhtä hurjaa kun menen Luodon kesäteatteriin... Toivottavasti sää on parempi...