Lomaa on nyt tullut vietettyä viikon verran ja melkein minuuteissa on laskettavissa se aika kun ei ole satanut =( No, onpahan tullut oikein kunnolla huilattua ja nollattua pään, kun on vaan vihanneksena oleskellut sisällä. Paljon on tullut katsottua leffoja, ja kunhan jaksan niin laittelen tännekin jotain arvosteluja niistä.

Onneksi tällä viikolla on sentään jotain ohjelmaa tiedossa, joten vaikka sataisi niin on pakko lähteä ulos. Riikka tulee tällä viikolla shoppailemaan meillepäin, joten silloin saa varautua kävelemään, hypistelemään ja kantamaan tavaroita =D Perjantaina pitää lähteä Kaustisen festariraveihin... Se on jokavuotinen pakko! =) Lauantaina lähden sitten huvin vuoksi käymään Ylivieskan koiranäyttelyssä kannustamaan Riikan Petua ja katselemaan muita koiria. Samalla keikalla pitää sitten käydä Kärkkäisellä shoppailemassa... =)

Ja olen sitten sortunut taas uuteen kotieläimeen... =) Eikös sitä sanotakin, että vanhatpiiat kerää ympärilleen kissoja, niin pitäähän mun pitää yllä tuota sanontaa... =D Ystäväni S ilmoitti, että heidän kissansa on saanut pentuja ja kun käväisin siellä viikonloppuna, niin pakko se oli suostua ottamaan yhden niistä. Siis en siis todellakaan sitä ottanut emänsä luota vielä, vaan se kotiutuu meille joskus syksyllä. S:n mies ei ollut vielä päättänyt haluavatko he itse pitää katraan ainoan neidin, mutta jollei niin tämä kaunis neiti muuttaa sitten meille. Neidissä oli valkoista, vaaleanpunaista ja mustaa väriä, ja turkki tuntui siltä, että neidistä tulee äitinsä tapaan pitkäkarvainen. Sen verran ihastunut olin pienokaiseen, että unohdin kokonaan ottaan siitä kuvia... No, pitää käydä uudestaan vierailulla, niin saan otettua kuvia...

Ainakin minut pyydettiin S:n kohta 2-vuotiaan tytön puolesta tulemaan uudestaan käymään. Istuinkin lauantaina kolmisen tuntia lastenhuoneen lattialla leikkimässä legoilla ja eläimillä =D Vasta tultuani kotiin ja sammuttuani sohvalle tajusin kuinka raskasta leikkiminen onkaan! =D Pelkästään kissanpennun ihastelemiseen ja legoilla leikkimiseen ei vierailu kulunut, sillä suurin päivänsankari oli S:n edellisviikolla syntynyt vauva. Ihana pikkumies, joka oli niin kiltti. Tyytyväisenä pikkumies oli tällaisen vanhanpiikankin sylissä vaikka kuinka kauan =)

Meillä tytöt on tosiaan masentuneita siitä kun vettä sataa koko ajan. Hienohelmat kun eivät suostu meneen pihalle vesisateessa. Tosin Arska on hoksannut, että pihalla olevan suuren puun alla kun seisoo, niin ei kastu. Siellä se tönöttää vaikka kuinka kauan ja ihastelee pellolla olevia lehmiä =)

Tässä nyt hieman lomalaisen kuulumisia... Palailen taas asiaan kun on jotain kivaa kerrottavaa tai valitettavaa =)