Kuuden viikon loma sitten loppui ja tänään koitti arki... Oli melkoinen ongelma päästä ylös sängystä aamulla seitsemältä, kun on tottunut nukkumaan lähes kymmeneen. Tytötkin katsoivat, että mihin se mamma tähän aikaan yöstä lähtee kömpimään?! =D No, tytöt jatkoivat koisailua ulkoilun ja ruokailun jälkeen.

Rompula on yhä edelleen pirteä ja iloinen, ja äiti väitti eilen, että se näyttää paljon paremmalta kuin viikko sitten. Itse olen sitä tuijottanut koko ajan, joten en näe mitään eroa. Mutta tärkeintä, että neiti on pirteä ja ilonen.

Kävin viimeisen lomaviikon aikana myös kyläilemässä ja katsomassa tulevaa kummipoikaani =D Kummipoika M on todella hiljainen mies... olin kylässä useita tunteja eikä hänestä kuulunut mitään. Olin jo varma, että mies oli lähetetty mummolaan hoitoon, mutta lopulta kuului pieni "piipitys" ja mies heräsi nokosilta. Tyytyväisenä jatkoi maailman seuraamista hiljaisena herättyäänkin. Eikös ole komea kummipoika?!

1832763.jpg 

Samalla sitten näin Xena-kissanpenun... Tai näin ja näin... pikkuneiti oli niin nopea ja villi, että eihän siitä nähnyt kuin hännänpään =D Otin varmaan parikymmentä kuvaa, josta lopulta noin kuusi onnistui. Lopuissa ei ollut kuin suttuinen viiva, kun kissa oli häippässyt kuvasta... Neiti kiipeili muakin pitkin ja oli todellakin koko ajan vauhdissa...

1832750.jpg 

Neiti näytti myös kaikki oppimansa tuolitemput...

1832752.jpg

1832754.jpg

Tarpeeksi rimpuiltuaan onneks tämäkin neiti väsähti (leikkilastenvaunuihin!), jolloin siitä sai otettua kunnon kuvan =D

1832761.jpg

Meno varmaan jatkuu samanlaisena kuin pikkuinen muuttaa meille, siitä pitänee Leia (ja todennäköisetsi myös Arska!) huolen... =)