Täällä sitä mennään päivä kerrallaan ja nyt on mieli hieman valoisampikin jo. Kiitokset kaikille tsemppiviesteistä!

Rompula on ollut todella hyvässä kunnossa, pirteä ja ihan oma itsensä. Se ei vaikuta lainkaan sairaalta, pelkästään kuihtuminen osoittaa, että jokin on vialla. Tässä onkin neidistä eilen ottamiani kuvia, jossa näkyy kuinka se on kuihtunut edestä. Ennen niin leveä rinta on kutistunut pennun mittoihin...

1792408.jpg

Ja sivukuvasta näkyy kuinka luhistuneen näköinen neiti on...

1792413.jpg

Mutta päätin tosiaan ettei surra etukäteen vaan taistellaan tätä vastaan! Eteenkin koska mitään suoria todisteitahan ei ole siitä, että Rompulalla tosiaan on kasvain maksassa, vaan tämä on lekurin arvio siitä kun maksa-arvot ovat kohonneet koko ajan.

Riikan Aku on sairastellut lähes samanaikaisesti Rompulan kanssa ja Riikka keksi eilen aika hyvät teoriat siitä mistä nämä sairaudet voivatkin johtua... Joten nyt ruokin ja "lääkin" kasvilääkkeillä Rompulaa kuten maksasairasta koiraa, ja jos vointi on tällainen kuin nyt, niin käydään kuun lopulla lekurilla uudestaan ottamassa verikokeet ja katsotaan mitä maksa-arvot näyttävät... Kiitokset Riikalle hyvästä ideasta, saatiin uutta tsemppiä tähän touhuun!!!!

Kesälomaa on vielä kaksi viikkoa jäljellä, ja tämä loppu loma taistellaan ja luetaan, ja katsotaan mitä huominen tuo tullessaan =)

Arska lähettelee myös kaikille terkkuja kesäkukkasten kera... =)

1792424.jpg