Nyt on sitten Xenakin kotiutunut täysin meille. Koirat ei ole enää niin kammottavia, vaikka välillä pitää varmuuden vuoksi sähistä, jos yllättävät nurkan takaa =D Leia on ottanut pikkuneidin suojelukseensa, ja kävelee Xenan kanssa päivät pitkät. Heti jos Xena alkaa piipittämään tai maukumaan vaativasti, niin Leia kiiruhtaa paikalle =)

Kunnon ensikosketuksen koiriin Xena sai muutama ilta sitten. Sillä oli tyypilliseen tapaansa iltavilliys päällä (joka kestää tosin kauemmin kuin vain illan... alkaa heti kun tulen töistä ja jatkuu kunnes menen nukkumaan...) ja se juoksi huoneesta toiseen. Kesken juoksunsa se päättikin oikaista ja hypätä sohvalle, ja laskeutuikin Arskan päälle. Arskan silmät oli lautasen kokoiset, kun se ihmetteli mikä rääpäle sen päälle hyppäsi =D Samassa Xena huomasi Arskan ja alkoi sähistä ja suhista sille, vaikka itse seisoikin Arskan mahan päällä =D No, eilen tuo sama temppu taas toteutui, mutta tällä kerralla neiti X ei enää sähissyt, vaan alkoi tekemään itselleen petiä Arskan päälle =)

Tässä kuvaa tältä aamulta... Rompula syömässä aamiaista ja neiti X juomassa koirien vesikupista (joka varmaan muistuttaa Xenan silmissä enemmän uima-allasta kuin juomakuppia, mutta kun se vesi on siinä paljon parempaa kuin omassa vesikupissa... =D)...

1934803.jpg 

Ensi viikon lauantaina eli 4.10 Kokkolassa järjestetään Eläinten viikon kunniaksi eläinkulkue kaupungin läpi. Sain eilen eläinsuojeluyhdistykseltä postia, ja nyt kaikki lähettyvillä olevat ihmiset koirineen mukaan, sillä...

"Kissa- ja koiraruokamerkki Royal Canin osallistuu meidän perinteiseen eläinten viikon kulkueeseen, ja lahjoittaa JOKAISESTA MUKANA OLEVASTA KOIRAN TASSUSTA MEIDÄN ELÄINKODIN KODITTOMILLE ELÄIMILLE PUOLI KILOA RUOKAA!!!

Eli nyt on pakko saada mukaan ennätysmäärä koiria kulkueeseen! Jokaisesta koirasta Royal Canin siis lahjoittaa eläinkodille kaksi kiloa ruokaa. Koiria saa osallistua marssiin rajaton määrä, eli nyt sanaa kiertämään niin saadaa ruokaa kodittomille eläimille pitkäksi aikaa!!!

Perinteinen eläinten viikon kulkue järjestetään siis ensi viikon lauantaina 4.10. Tavataan Mannerheiminaukiolla ennen kello 13. Kulkue lähtee kiertämään keskustan kello 13.00. Ottakaa mukaan mahdollisimman monta koiraa!"

Me lähdetään Arskan kanssa mukaan kulkueeseen ja "haastetaan" näin blogin kautta Tipsu ja Lyyli emäntineen ja koirakavereineen mukaan!!!!