Ensin tiedotus Rompulan tilasta... Tällä hetkellä näyttää taas paremmalta (koputetaan heti puuta!). Aamulla neiti veti oikein kunnon laukkaa pihalla ja jahtasi Arskaa ja leikki tämän kanssa. Tosin neiti muuttu heti myrtsiksi, kun huomasi, että mamma pakkaa työlaukun ja lähtee taas päiväksi pois... Mutta onneksi nyt on taas sellanen olo, että voi hetkeksi huokaista...

Lääkkeet tosiaan loppuivat toissailtana, mutta niiden vaikutukset tietenkin tuntuvat vielä. Kovasti neiti on laihtunut, ja nyt olenkin ostanut Rompulalle kaikkea herkkua, jolla yritän saada hieman massaa luitten päälle. Mutta katsotaan nyt mitä tuleman pitää ja toivotaan parasta.

Rompulan sairauden takia siirryn koirahierontakoulutuksessa toiseen ryhmään, joka on paljon lähempänä. Täten mun ei tartte olla yötä poissa kotoa, vaan pääsen ihan puolessa tunnissa koulupäivän päätteeksi kotia. Koulutus tosin alkaa vasta marraskuussa ja koska oon käynyt jo ekat jaksot, niin tässä tulee nyt taukoa opiskeluun ja valmistuminen venähtää muutamalla kuukaudella. Mutta sillä ei ole niin suuri merkitys, tärkeämpää on, että voin huolehtia Rompulasta eikä mun tartte olla yötä pois sen luota.

Töitä on sen sijaan ollut todella paljon, ja olen iltamyöhälläkin istunut kotona ja naputellut juttuja. Tällä vauhdilla oon taas kohta ihan poikki, mutta ehkä tuota pakollista lomaa tuleekin lokakuussa, jos toimittajat alkavat lakkoilemaan. Tällä hetkellä on neuvottelut käynnissä työehtosopimuksista, mutta nyt ainakin osapuolet ovat todella kaukana sopimuksesta. Katsotaan nyt sitten päästäänkö johonkin ratkaisuun... Olishan se jotenkin hassua jos kaikki lehtitoimittajat alkaisi lakkoilemaan eikä yhtään printtilehteä ilmestyisi... Mutta pakko ajaa omia etujaan, nyt työmäärä ei vastaa lainkaan palkkausta, joten muutoksia on saatava aikaiseksi.

Vielä kuitenkin saa ahkeroida tällä minipalkalla ja alkuviikosta tulikin oltua oikein taistelukentällä =) Lähikunnassa rekonstruoidaan 200 vuotta sitten käyty taistelu ensi viikolla ja kävin harjoituksia katsomassa... Oli hauska katsella, vaikka korvat menivätkin lukkoon kun tykit ja aseet paukku.

1880552.jpg 

Ensi viikolla tapahtumassa onkin sitten mukana 300 sotilasta, hevosia, tykkejä ja tunnin mittainen taistelu. Sinne olen sitten taas menossa ihmettelemään =) Kannattaa muidenkin tulla katsomaan, taitaa olla melkoisen hauska tapahtuma!

1880554.jpg

Sitä ennen pääsee kuitenkin huomeniltana teatteriin. Taskussa on ensi-iltaliput Kokkola -näytelmään. Harjoitusten perusteella luvassa on hervotonta menoa. Broidi lähtee mukaan seuraaksi, joten toivottavasti luvassa on hauska ilta =D