Bullmastiffit ovat saaneet taas paljon kielteistä julkisuutta viikon takaisen purematapauksen johdosta. Itse en ole asiaa täällä blogissa puinnut, mutta tapaus on erittäin valitettava, sillä tällaista ei saisi tapahtua.

Lauantaina Kokkolassa järjestettiin eläinten kulkue, jolla kerättiin sapuskaa eläinhoitolan kodittomille eläimille. Lähdin Arskan kanssa paikalle, tosin hieman pelokkainkin mielin. Paljon on nimittäin saanut kuulla, että täysin ventovieraat ihmiset ovat uhkailleet bullmastiffiomistajia ja ilmoittaneet tappavansa näiden koirat, jos tulevat lähettyville. Bullmastiffit eivät todellakaan ole vihaisia, ja sen halusimme Arskan kanssa osoittaa osallistumalla kulkueeseen.

Muutama ihminen tulikin moikkaamaan Arskaa ja ihastelemaan, ja perääntyivät sitten kun kuulivat minkärotuisesta koirasta oli kyse =( Onneksi nämä olivat kuitenkin harvassa, ja etenkin muut koiraihmiset tulivat juttelemaan ja halailemaan Arskaa. Arska käyttäytyi tyypilliseen tapaansa ja yritti änkeä kaikkien ihmisten syliin ja pussailla heitä =D Lapsetkin kävivät neitiä taputtelemassa ja aika moni totesikin, että Arskan nähtyään ovat muuttaneet mielipiteensä bullmastiffeista!

Itse kulkueeseen osallistui yhteensä 632 tassua eli eläinhoitola sai Royal Caninilta 320 kiloa sapuskaa ilmaiseksi!!! Mahtava määrä koiria oli siis paikalla, HIENOA! Itse kulkueesta mulla ei ole kuvia, koska kävellessä otetut kuvat on sen verran tärisseet ettei niitä kehtaa esitellä. Joten esittelyssä ainoastaan Arska kokoontumispaikalla...

1964460.jpg

1964457.jpg

Mukana kulkueessa oli myös mun hieronta-asiakkaita...

1964468.jpg

Kuten kuvasta näkyy, niin ainakin Arskalla oli todella hauskaa... =D

1964452.jpg