Tuntui kyllä eilen, että kevät on tulossa. Aurinko paistoi ihanasti ja piha alkoi muistuttaa uima-allasta =( Lumet sulaa keskeltä pihaa sitä vauhtia ettei maa ehdi imaista vedet itseensä ja kun pihan reunoilla on niin mielettömät lumikinokset ettei vesi pääsee ojiin, niin vesi jää keskelle pihaa =( Tarttee kumpparit kun tulee ulos... Kissat eivät ole uudesta uima-altaasta kovinkaan mielissään ja Frodo etenkin näytti hyvin surkealta.

No, eipä Arskakaan hirmuisesti tykkää vedestä. Mukamas hienona neitinä se yritti väistellä lammikoita =D Lopulta neiti tyytyikin talsimaan lumihangessa...

1238656295_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tänä iltana pitää sitten huristella autolla taas kohti Heinikkaa. Neuleystävät kokoontuvat tällä kerralla ihastelemaan Heinin skräppäystaitoja, ja päästään samalla puotiin ostoksille. Tuo Heinikan kauppa on askartelijan ostosparatiisi! Saa nähdä mitä kaikkea sieltä lähtee tänään mukaan... =)

Lauantaina autonnokka käännetään sitten kohti Vaasaa. Jonotin eilen puhelimessa aikani lippu.fi -palveluun, jotta sain itselleni, broidille ja ystävälleni liput liigakarsintapeliin Sport-Ässät. Mutta kyllä jonottaminen kannatti!!! Tyydyttiin seisomalippuihin, sillä ne on meille ne tutut paikat jo monen vuoden takaa sieltä Red Armyn vierestä. Saadaan kuunnella kunnon kannustusta ja taputtaa itsekin kunnes käsissä ei ole enää voimaa eikä tuntoa!!! =D Onneksi tyydyttiinkin seisomapaikkalippuihin, sillä yli 2000 istumapaikkalippua oli myyty loppuun yhdeksässä minuutissa!!!

Olen ollut Sportin kannattaja vuodesta -95 ja mukana niin divariin nousussa kun monessa pettymyksessäkin, joten pelaaminen liigapaikasta tuo mukanaan aivan mahtavan fiiliksen. Valitettavasti täältä periferiasta ei töiden takia ehdi usein matseihin, mutta onneksi päästään nyt tärkeimpiin peleihin paikanpäälle... Odotettavissa täälläkin sitten kuvia tapahtumasta =D

1238656188_img-d41d8cd98f00b204e9800998e