Käytiin sitten eilen Arskan kanssa lekurissa. Piti päivittää nuo rokotukset, jotka muuten olisi vanhentuneet viikonloppuna. Inhottaa käydä noita ottamassa, kun tietää millasta myrkkyä ne on, mutta pakkohan ne on ottaa, jos näyttelyissä haluaa käydä. Rokotesuojaksi otettiin kuitenkin homeopaattista lääkettä päivää ennen ja tänään toisen kerran.

Samalla kun kerran lekurissa oltiin niin sai lekurisetä käydä Arskan läpi kirsusta hännänpäähän. Sydän kuunneltiin ja se oli ihan kirkas eli ei sivuääniä!! =) Imusolmukkeet oli ok, silmät, korvat ja hampaat ok. Otatutin lisäksi verikokeet, jotta nähtiin, että kaikki arvot oli hyvät, ja olihan ne! Joten lekurin sanoin" Voit nukkua yösi ihan rauhassa!" =)

No, tänä aamuna Arskalla oli sitten maha kipeä, mikä johtunee siitä, että käytiin lekurin jälkeen mummulla, jossa neiti taas popsi vaikka mitä herkkuja. Joten mun rauhassa nukkumiset ovat kyllä edelleenkin hakusessa... =)

Tätä mieltä Arska muuten oli lekurissakäynnistä... =D

Mulle tuli viime viikolla myös postia kennelliitosta. Mähän kävin sen kasvattajakurssin viime keväänä ja yli puolen vuoden miettimisen ja tuumimisen jälkeen laitoin kennelnimihakemuksen vetämään viime vuoden puolella.

No, nyt tuli hyväksytty kennelnimihakemus, joten meikäläisen kennelnimi on nyt sitten Tähtihetken =) Enpä tiedä koska tuota tarttee, mutta onpahan nyt valmiina, sitten jos, kun... =)