Kyllä tuli taas eilen illalla jännitettyä. Sportin ja Ässien viides liigakarsintapeli pelattiin Porissa, ja tiukille meni. Sport alotti pelin mahtavasti, mutta Ässät kiri hyvin. Onneksi ei kuitenkaan loppuun saakka vaan Sport vei voiton 4-3.

Huomenna on sitten ensimmäinen ratkaisupeli Vaasassa. Voi kun saisi olla paikalla... Mutta kun ei niitä lippuja saatu =( Klo 9.00 kun Lippupiste aloitti lippujen myynnin maanantaina, niin 10 000 (!!!!!) ihmistä yritti samaan aikaan saada lippua... joten ei mikään ihme, että liput myytiin loppuun alle puolessa tunnissa.

Torstaina pitää sitten istua koneen äärellä ja katsoa matsia web-streamina Sportin nettisivuilta... siis jos saadaan tunnukset. Kapasiteetti on mikä on, joten tuskin kaikille riittää tunnuksia, jotta voi katsella peliä. Toivottavasti me saadaan edes ne, jotta voidaan broidin kanssa ihastella peliä edes koneelta. Eipä fiilis ole sama kuin hallissa, mutta sika-jännittävää kuitenkin =)

Käykääs täältä katsomassa lauantain pelin maalit... meidätkin voi suurennuslasilla bongata hyppivästä fanilaumasta, jota näytetään noin 16 sekunnin kohdalla... =D

Ja tifoille kiitokset upeasta "lakanasta". Katsokaas sekin täältä!

Unelma eli nousu SM-liigaan on nyt niin lähellä...Tsemppiä Sportin äijille huomiselle!!!!