Äidistäkin tuli kesäloman aikana koiranomistaja. Hän on jo jonkin aikaa haaveillut ottavansa pienen "taskuraketin", mutta on aina todennut, että ottaa sen vasta sitten kun viettävät iskän kanssa enemmän aikaa kotona.

No, sain eläinsuojeluvalvojalta viestiä, että huostaanotettu yorkshirenterrieri etsii uutta kotia, ja mainitsin asiasta myös äidilleni. 10 minuutin mietiskelyn jälkeen, äiti soitti valvojalle ja he sopivat, että äiti tulee äijää katsomaan.

Niinhän siinä sitten kävi, että 3-vuotias Rocky muutti mun vanhempien luokse nauttimaan kunnon koiranelämästä. Aikaisemmassa kodissaan Rocky ei ollut saanut tarpeeksi ruokaa, sillä pomottava isoveli oli syönnyt kaiken, turkkia ei oltu harjattu saatikka pesty, eikä kynsiä leikattu. Voinette uskoa, että asiat ovat nyt toisin. Äijä saa melkein itse valita, että mitä syö ja kuinka paljon =) Se on myös äitin mukana melkein joka paikassa, ja nauttii autonkyydistä.

Divasta Rocky ei vielä tykkää. Diva kun haluaisi leikkiä liian rajusti eikä äijällä ole hermoja sellaiseen. Arska ei Rockysta pahemmin välitä eikä Rocky Arskasta, joten niiden tapaamiset sujuvat hyvin. Eiköhän tuo Divakin tuosta rauhoitu muutaman vuoden kuluttua...