Tänä vuonna olen päättänyt etten lähetä tutuille joulukortteja, vaan sen sijaan muistan ihan muita. Tuttujen kanssa ollaan yhteyksissä kuitenkin koko ajan, joten etenkin joulun aikana on hyvä ajatella myös muita.

Tekemiäni joulukortteja tulen lahjoittamaan HelsinkiMission ja Tiimarin yhteiseen joulumieli-kampanjaan, jossa tarkoituksena on lievittää joulunajan yksinäisyyttä ja muistuttaa, että 300 000 suomalaista, joista suurin osa vanhuksia, joutuu viettämään joulunpyhät yksin. Askartelemalla kortin ja viemällä sen Tiimariin, he lähettävät kortin yksinäiselle vanhukselle piristykseksi. Käykäähän kaikki kortteilijat katsomassa ohjeet tarkemmin täältä!

Muuten tulen kuluttamaan korttien postitukseen menevän rahan eläsinuojeluyhdistyksen hyväksi ja vien kodittomille eläimille sapuskaa, leluja ja petivaatteita.

Joten ystävät, en ole teitä unohtanut vaikka ette joulukorttia saakaan, mutta tänä jouluna aion muistaa heitä, joita ei muulloin muisteta! =)

Ja jottei mene ihan kuvattomaksi postaukseksi, niin alla muutama päivä sitten väsäämäni kortti. Kortin kanteen värjäsin Penny Blackin kaverukset viemässä kirjettä postiin...

Kun kortin avaa, sisältä löytyykin kaverusten lähettämä kirje...

Ja kirjeen sisältä löytyy joulutervehdys...

Mitähän seuraavaksi keksisi? =)