Niin se on sitten sairausloma lusittu ja töissä pitää taas olla skarppina. Eka päivä menee tosin s-posteja kahlatessa läpi sekä uuden toimitusjärjestelmän opettelussa. Samalla joutuu etsimään jostain aivojen d-lokerikosta kaikki salasanat, jotka ovat täysin unohtuneet saikun aikana. No, töitä ei ole kuin nelisen viikkoa, sitten alkaa kesäloma :)

Arskan kanssa nautittiin viimeiset saikkuvapaat rennosti ottaen. Tosin neiti joutu viikonloppuna pesulle, jotta saatiin vihdoin talven mönjät pois turkista. Neiti ei ollut järin tyytyväinen olotilaansa suihkussa...

Mutta hyvin neiti siellä odotteli, että Prob shampoo vaikutti. Tosin 20 minuutin istuskelu oli Arskan mielestä HYVIN tylsää...

Oikein pyörittelemällä pyöritin tuota shampoota neidin turkkiin ja sen kyllä huomasi, että tehosi ja vaikutti heti. Neidistä lähti vaikka kuinka paljon pohjavillaa irti, ja sitä vielä seuraavana päivänäkin harjattiin pois. Mutta nyt on neiti puhdas ja turkki kiiltää entistä enemmän :)

Saas nyt nähdä kuinka neiti viihtyy yksin kissojen ja pupun kanssa kotona kun olen taas töissä... Olen kuitenkin melkein koko saikun ajan viihtynyt vain kotona, viime viikon aikana ollut muutaman tunnin menossa. Nyt neiti joutuu oleen yhdeksän tuntia yksin... Toivottavasti neiti ei keksi ryhtyä remontoimaan tai sisustamaan taas vaihteeksi... :)