Kesälomaa on tullut vietettyä nyt jo viikon verran, ja tuntuu ettei tännekään ehdi ja jaksa edes kirjoitella. Tosin mulla on ollu sellanen vauhti päällä tämän viikon, että tuntuu kun olisi vaan piipahtanut kotona... No, nyt alotan kunnon lomailun ja otan iisisti enkä lupaudu kaikkiin paikkoihin :)

Viime viikon perjantaina ja lauantaina tuli ensin käytyä raveissa pitkästä aikaa. Kamera oli mukana ja tarkoitus oli napsia paljon kuvia, mutta kun törmäsin koko ajan vanhoihin tuttuihin, niin kuvaamiset jäi sitte V75-ravien päälähtöihin :) Ja niissäki mua "häirittiin" sen verran, etten ehtinyt kuin muutaman kuvan ottaa. Mutta ravihevosten kuvaaminen oli todella hauskaa, ja tätä pitää jatkossakin kokeilla... Muutama kuvista oli ihan ok otoksia...

Lämpösten päälähdön voittajaksi kruunattiin Chancy Roberto ja Ahti Antti-Roiko...

Ja suomenhevosten ykkönen oli Visul...

 Sunnuntaina suuntasin sitten Ylivieskan KV-näyttelyyn. Ensiksi oli mentävä tsemppaamaan Arskan suurta bokseri-ihastusta eli Teklaa. Tekla osallistui ekaa kertaa junnuluokkaan, ja olikin heti kuin ammattilainen. Todella nätisti tyttö seisoi ja juoksi...

Tekla oli luokan ykkönen, hienolla arvostelulla! Onnittelut Tiikerille ja handlerille :)

Teklan esiintymisen myötä en ihan ehtinyt katsomaan bullmastiffikehää, mutta näin kuitenkin nartut ja roppi-kehän. Rotunsa parhaaksi kruunattiin Riikan Tito ja VSP oli Tara...

Onnittelut molemmille sekä muille onnistujille!

Maanantaina vietin sitten aikaa Riikan kanssa Pietarsaaren suurkirppiksellä sekä kaupoissa. Oli todella outo shoppailureissu, sillä mitään ei tarttunut mukaan! Mutta hyvä, että edes joskus saa rahaa säästettyä :)

Missähän mä tiistaina olin? Jossain kuitenkin vetelin taas menemään ja keskiviikkona oltiin äitin kaa taas iltatorilla myymässä :) Torstaina suunnattiin Vaasaan shoppaileen ja eilen oli Eskolan kesäteatterin vuoro.

Tänään tuli aamupäivä vietettyä Pietarsaaressa Jaakon Päivien wanhanajan markkinoilla sekä muuta ohjelmaa ihastellen. Markkinoilla oli aivan mielettömästi väkeä, mutta oli siellä myös taas kaikkea ihanaa myytävänäkin. Aikamme siellä pyörittyä piti käydä tankkaamassa tällaiset annokset...

No, koska mä karppaan niin söin lopulta vaan tuon salaattiosuuden tuon leivän päältä. Äiti sai ihan yksikseen nauttia leivoksenkin :) Olen nyt karppaillut tosissani vajaa kuukuden ja kiloja on lähtenyt reilut seitsemän, joten tätä karppausta kyllä jatketaan!! :)

Tankkaamisen jälkeen ihasteltiin ja kuunneltiin Perun intiaanien esitystä. Mä siis rakastan heidän musiikkiaan!!! Oon jo kolmena vuonna peräkkäin ostanu aina tuolta Jaakon Päiviltä hein uusimman cd:n ja taas sellainen lähti mun mukaan...

He kiertävät kesäsin aina ympäri Suomea soittamassa, ja ovat olleet myös Venetsialaisissa, joten toivottavasti tulevat tänäkin vuonna. Heitä jaksaa kuunnella tuntikausia :) Ja kuten kakkoskuvasta saatoitte huomata, oli hieman väkeä Jaakon Päivillä!!

Kävin myös tutustumassa roolipeliyhdistyksen telttaan... tämä näytti todella mielenkiintoiselta... Voisin hyvin kuvitella viettäväni viikonlopun tällaisissa vaatteissa ja kivassa teltassa kuvitellen itseni useiden satojen vuosien taakse... viihtyisköhän Arskakin tällaisessa porukassa?! :)

Tarkoitus oli lähteä huomenna Ouluun Kuninkuusraveihin, mutta mun porukat lähtee jonnekin mökille koko päiväksi, enkä viitsi Arskaa jättää niin pitkäksi aikaa yksin, joten päädyin vain tyytymään telkkarin tarjontaan raveista.

Paljon on siis ehtinyt jo tehdä viikon loman aikana... seuraavaksi pitää sitten alkaa pihatöihin ja viettämään laatuaikaa Arskan kanssa. Eiköhän me kuitenkin keksitä hyvin ohjelmaa vielä seuraaville viidelle lomaviikolle :)