Eilen oltiin sitten Aikun kanssa pirpanan ekassa mätsärissä. Pirpanalla ikää eilen vasta 17 viikkoa, joten ei voi sanoa, että hirmu vanhana oltais korkattu näyttelykehässä aloittaminen :)

Täytyy myöntää, että mua jännitti ihan hirveesti. Vaikka ollaankin harjoiteltu seisomista, niin harvoin tuo energiapupu jaksaa seistä paria sekunttia kauemmin paikoillaan. Eilisen tavoite olikin seistä kolme sekunttia paikoillaan :) Odotin, että oltaisiin tuolla hieman kuin maalaiset suurkaupungissa...

Ennen kehien alkamista käytiin harjoittelemassa kahdestaan. Olen opettanut pirpanalle seisomisen niin, että itse seison sen edessä, mutta tuolla se nyt ei toiminut lainkaan. Aikku halusi vaan syliin ja pomppi kuin kumipallo kun seisoin sen edessä. Menin sitte ex temporee pirpanan sivulle ja kyykkyyn, niin loppu pomppiminen siihen :)

Ja täytyy sanoa, että kyllä pirpana olikin sitten loistava! Aikku seisoi kuin vanha tekijä paikoillaan, ja vaikka kuinka kauan. Oli ihan kuin me oltais harjoiteltu tätä enemmänkin... ;)

Handleri saisi tosin harjoitella enemmänkin! Mulla oli koko ajan remmikäsi ihan jäykkänä, vaikka pitäshän sitä muistaa ettei tuolla remminpäässä ole nyt kuin pieni ranskanpulla... On vaan remmikäden muistiin lukkiutunu idea, että remmin päässä on joko bullmastiffi, dobermanni taikka tanskandoggi :) No, ehkä mäki vielä opin :D

Tosiaan Aikku poseerasi nätisti vaikka edessä oleva cavalieri oli vähemmän yhteistyöhalukas...

Ja poseeraukset sen kuin jatkuivat hienosti... :)

Seuraamisessa pirpana on aina edennyt kumipallona, ja niin se teki myös aluksi...

...mutta pian se kontakti löyty taas, ja pirpana seurasi tarkasti kuunnellen mitä mamma höpöttää... :)

Olen siis todella tyytyväinen Aikun ekaan mätsäriin! Menestystä ei tullut sitten lainkaan, saatiin vihreä nauha, joka tarkoitti samaa kuin sininen muissa mätsäreissä. Tuomari oli borzoi-kasvattaja, eikä hän noin 40:stä pennusta asettanut kuin mopsin punaisten kakkoseksi, kaikki muut olivat isoja rotuja. No, eipä me tuolta pyttyä menty hakeen, vaan sitä korvaamatonta kokemusta!

Kokemusta haetaan sitten taas tulevana lauantaina, kuin naapurikaupungissa on mätsäri. Käydään katsomassa ehtiikö Aikku silloinkin pysähtyä kehässä :)

Rankkaa tuo esiintyminen kuitenkin oli pienelle pirpanalle... siihen malliin meillä kuorsattiin melkein koko ilta :D